Entreprenörsnätverk sommarlunchade ihop- rekordstort intresse!


Kalmar Science Parks entreprenörsnätverk har som tradition att en gång varje år träffas vid en gemensam sommarlunch i vackra Krusenstiernska gården i Kalmar. I år slog vi alla rekord med cirka 80 gäster! Det var företag representerade från alla våra medlemstyper Member, Incubator, Partner och e-commerce, samt specialinbjudna gäster och samarbetspartners.

För det lyckade arrangemanget stod Katja Schäfer och Karin Westberg. Katja, som arbetar på Kalmar Science Park som Back Office har planerat sommarfesten sedan lång tid. Att pricka in dagen D med kanonväder vet vi inte riktigt hur hon lyckades med men det kunde inte varit bättre sommarväder! Karin Westberg som driver www.visitkalmaroland.com hade plockat ihop ett smörgåsbord av lokalproducerade delikatesser. Dessutom fick vi en liten historia kring maten på bordet. Stort tack Karin!

Att tillhöra ett entreprenörsnätverk där vi gör sociala saker tillsammans är en del av Kalmar Science Parks erbjudande. Nog så viktigt för ensamföretagaren, företaget i uppstartsfasen eller för det växande företaget som vill skapa nya kontaktytor.

Vårt nätverk växer, inte minst med anledning av klustret e-commerce. Det är roligt att se nya ansikten, och vi är glada för det rekordstora intresset för sommarlunchen i år.

Tack alla ni som var med och skön sommar!

/Team Kalmar Science Park

Redigering text och bild: Helena Erngård

Länk till bilder på vår Facebook-sida

Länk till Karin Westbergs verksamhet

Länk till information om våra medlemstyper

 

 

 

 

Håll koll på när det händer

Prenumerera på våra utskick för att alltid hålla dig uppdaterad och inte missa någon av våra aktiviteter.