e-handelssajten nummer ett i snabbhet


Nyligen utsågs Sveriges bästa sajter på Topp100-galan. Sajterna varierar mycket hur snabbt de laddar.I kunskapsintensiva e-handelsklustret e-Commerce, Kalmar, finns e-handelsbolaget textilgallerian.se Sajten blev etta i snabbhet, endast 1,2 sekunder tar innehållet att ladda in. Inladdningshastigheten är extremt viktigt för kundens upplevelse och köplust. Johan Uddh och Marcus Oldin, Easyfy skapade sajten.

Easyfy är experter inom e-handelslösningar och ligger bakom textilgallerian.se. Att sajten ska vara snabb är något utvecklings-teamet arbetat hårt med. En långsam sajt tappar många köp eftersom ingen vill vänta på att sidan laddas. Idag när fler och fler surfar via mobilen eller surfplattan är det ännu viktigare att innehållet laddas in fort eftersom bandbredden inte alltid är stabil. Snabbhet ger en bättre kundupplevelse och även sökresultatet på Google påverkas.

—    Jag blev väldigt glad när jag fick reda på att vi blev etta i snabbhet eftersom jag vet hur hårt utvecklarna på Easyfy jobbat för att sajten ska vara så snabb som möjligt. Detta är helt och hållet deras förtjänst, säger Textilgallerians Linus Iverlid.

Redan tidigt i framtagandet av nya textilgallerian.se hade utvecklarna ett uttalat mål att få en så snabb och bra sajt som möjligt och komma in på Internetworlds Topp100-lista. Nu blev de både nominerade och snabbast. Det tar bara 1,2 sekunder i genomsnitt att ladda in innehållet. Genom att tänka på alla detaljer som kan påverka prestandan får man en snabbare och bättre sajt. Just nu och framåt arbetar teamet vidare för att det ska bli ännu enklare för kunderna att hitta och beställa textilprodukter och skräddarsydda gardiner.

Bild och text: Helena Erngård
Bild från vänster: Johan Uddh och Marcus Oldin, Easyfy

För mer information, kontakta:

LINUS IVELID | Textilgallerian.se, Joli AB
0480-661 81
info@textilgallerian.se

JOHAN UDDH | Easyfy AB
0708-33 50 22
johan@easyfy.se

Håll koll på när det händer

Prenumerera på våra utskick för att alltid hålla dig uppdaterad och inte missa någon av våra aktiviteter.