Digitala fullblodsproffs till hands för ditt företag


Vi har stärkt upp ordentligt inom digitalisering och är oerhört glada att kunna berätta att Jörgen Bödmar, grundare och tidigare vd för Designonline från och med nu kommer att finnas hos oss på Kalmar Science Park på deltid för att stötta företagen tillsammans med vår Digiperson, Patrik Karlsson.

– Jag ser fram emot att hjälpa företag som vill utveckla sin digitala förmåga och ta till vara de möjligheter som finns utanför Sveriges gränser. Det går att göra affärer på andra marknader idag, inte minst för redan etablerade företag. Den stora utmaningen är att öppna upp ögonen och utmana sina egna paradigmer, säger Jörgen.

Internationell e-handel

Jörgen har gedigen kompetens och erfarenhet av att både starta och driva framgångsrik e-handel, inte minst internationellt. Han var också med och grundade Kalmars e-handelsnätverk, det som idag är vårt kluster Digital Business.

– Det är fantastiskt att vi får ha dessa fullblodsproffs hos oss och kan erbjuda företagen deras kunskaper, säger Louise Östlund, vd på Kalmar Science Park. Jag vill samtidigt tacka Ola Gustafsson, känd som ”Patronerola”, för sina fina insatser för våra bolag när han nu går vidare på heltid i sitt uppdrag som e-handelschef hos ingen mindre än Outnorth.

Boka ett kostnadsfritt idémöte!

Vill du få tips, stöd och bolla dina idéer kring ditt företags digitalisering kan du boka ett kostnadsfritt möte med oss >

Text och foto
Camilla Dopson

Camilla Dopson

Kommunikationsansvarig
010 - 357 06 13

Håll koll på när det händer

Prenumerera på våra utskick för att alltid hålla dig uppdaterad och inte missa någon av våra aktiviteter.