Digitala affärer inspirerade. Se bilder och film från dagen!


När nionde upplagan av Digitala Affärer gick av stapeln den 25 september befann sig över 200 personer på Calmar Stadshotell. Stämningen var på topp och sorlet stod högt i tak. Här kan du ta del av bilder och film från dagen, som producerades av Fria Läroverkens skickliga medieelever. Ett stort tack till dem och alla deltagare och föreläsare som bidrog till en fantastisk dag!

Digitala Affärer fortsätter som seminarieserie
Nu fortsätter Digitala Affärer som seminarieserie, där vi varje månad bjuder på ett matnyttigt och inspirerande föredrag inom ämnet. Nästa tillfälle äger rum den 30 oktober och handlar om Amazon. Läs mer och anmäl dig här >

 

 

Ola Fors tog möjligheten att bli chippad på plats i foajén av Jörgen från Biohax.

Förväntansfulla deltagare börjar samlas i Calmar Stadshotells Stora Festsal.

Moderator Jessica Bergsjö inviger dagen med Irma Damberg och Eira Östlund som avslöjade vilka talanger framtidens människa behöver i en digital värld. Dessutom fick vi öva oss i att flossa!

Marijke Sjollema från The Dolphin Swim Club berättade om forskningsprojekten där man låter människor simma med delfiner med hjälp av VR-teknik för att främja läkning av kroppen.

Pausen lika viktig som föredragen. Nya kontakter knyts!

Få se nu, vad kommer härnäst i programmet? Tre spår och nio föreläsare att välja mellan!

På plats kunde man även själv prova att simma med delfiner med VR-teknik.

Jacob Westerlund från Wilson Creative höll sitt föredrag med hjälp av gamla tiders OH-projektor och uppmanade oss att ”inte tänka utanför boxen”. En skön kontrast till allt det digitala!

Mera nätverkande!

Sofia Thunberg från Linköpings universitet talade om sociala robotar.

Publikens respons när Sara Wimmercranz från Backing Minds, utsedd till en av Sveriges mäktigaste techinvesterare av Dagens Industri, föreläste om ”andras fördomar som en möjlighet” och sin syn på investeringar.

Skickliga medieelever från Fria läroverken filmade och fotade hela dagen.

Så var det dags för årets keynote! Alexander Pärleros bjöd på en självutlämnande och inspirerande föreläsning som inte lämnade någon oberörd.

 

 

Och så här tyckte deltagarna!

Camilla Dopson

Kommunikationsansvarig
010 - 357 06 13

Håll koll på när det händer

Prenumerera på våra utskick för att alltid hålla dig uppdaterad och inte missa någon av våra aktiviteter.