Devellum vinnare av Kalmar Science Park Award 2014


Teknikföretaget Projektengagemang Devellum AB tilldelades Kalmar Science Park Award på Guldfesten i Kalmar lördagen den 7 februari 2015. Priset delades ut för sjunde året i rad, som vanligt med syfte att uppmärksamma och premiera en entreprenör eller ett företag inom Kalmar Science Park som har tagit, ett för verksamheten, stort kliv framåt. Nominerade och vinnare utses av Kalmar Science Park tillsammans med en särskild jury och vinnaren offentliggörs på Guldfesten.

Juryns motivering:

I ny skrud sedan 2011 har man genom ett generationsskifte tagit klivet in i ett större sammanhang och behåller basen i Kalmar där man också växer. Företaget har en god tillväxt och expanderar sin verksamhet både personellt och geografiskt. Genom fortsatta intressanta utvecklingsprojekt fortsätter de att göra avtryck i vår region.

Det är med stor stolthet som vi nu tilldelar Projektengagemang Devellum AB utmärkelsen Kalmar Science Park Award.

– Det känns jättekul, säger Tomas Wild, VD Projektengagemang Devellum AB. Det är en dunk i ryggen och en kick framåt och vi kommer att fortsätta vårt engagemang på det lokala planet för att få regionen att växa.

Vinnare av Kalmar Science Park Award:

• 2008 CRL Sweden
• 2009 Nallebudet & Co
• 2010 Jörgen Bödmar (DesignOnline)
• 2011 Social Works Scandinavia
• 2012 Bygghemma
• 2013 Comenius Svenska AB
• 2014 Projektengagemang Devellum AB

Om Devellum

Devellum grundades 1994 och har sin ursprungliga specialitet inom mekanisk konstruktion och produktutveckling. Idag jobbar man även inom projektledning, el och automation, teknisk dokumentation mm. Företaget har sitt huvudkontor i Kalmar och sysselsätter drygt 40 personer i Kalmar, Oskarshamn, Jönköping och Malmö. Sedan 2011 är Devellum en del av koncernen Projektengagemang, där det idag arbetar drygt ca 550 personer inom 30 olika bolag.

Text: Sofia Ekholm
Foto: Marcus Walkin

För mer information, kontakta Johanna Wihl, verksamhetsansvarig Kalmar Science Park

johanna.wihl@kalmarsciencepark.se

0480-45 34 22, 0706-84 27 77

Håll koll på när det händer

Prenumerera på våra utskick för att alltid hålla dig uppdaterad och inte missa någon av våra aktiviteter.