De nomineras till Kalmar Science Park Award


Nu är de nominerade till årets Kalmar Science Park Award klara! Det är Nordic Nest, Accumbo och Horseonline – tre av våra anslutna företag som alla gjort fantastiska framsteg det senaste året. En av dessa kommer att koras som vinnare på Guldfesten, som äger rum lördag den 14 mars 2020.

Priset delas ut för tolfte året i rad och nominerade och slutlig vinnare utses av en särskild jury, bestående av representanter från Linnéuniversitetet, Kalmar Science Park och fjolårets vinnare Consultify.

– Det spelar ingen roll om företaget är stort, litet, gammalt eller nytt. Priset går till en entreprenör eller ett företag inom Kalmar Science Park som har tagit, ett för verksamheten, stort kliv framåt, säger Mats Olsson, verksamhetsledare på Kalmar Science Park.

Ansluten till oss? Häng med på Guldfesten!

Tillsammans under en helkväll firar vi företagande och entreprenörskap i en hejdundrande fest, som i år äger rum på Kalmar Sportcenter. Vi bjuder in alla företag som är anslutna till oss – som får möjlighet till förköp av biljetter >

Tidigare års vinnare av Kalmar Science Park Award

2018   Consultify
2017   Hatstore Scandinavia
2016   CLX Communications
2015   Infomaker Scandinavia
2014   Projektengagemang Devellum
2013   Comenius
2012   Bygghemma
2011   Social Works Scandinavia
2010  Design Online, Jörgen Bödmar
2009  Nallebudet, paret Deverén
2008  CRL Kalmar

På bilden: David Erndin vd på Horseonline.se, Martin Carlsson grundare och verksamhetschef på Accumbo och Bank Bergström vd på Nordic Nest.

Frågor och kontakt

Mats Olsson, verksamhetsledare Associate och Digital Business
Tel 0480-45 34 21

Camilla Dopson

Kommunikationsansvarig
010 - 357 06 13

Håll koll på när det händer

Prenumerera på våra utskick för att alltid hålla dig uppdaterad och inte missa någon av våra aktiviteter.