Föreläsare i fokus e-Handelsdagen 2014: Charlotte Nordén från Joy


För två och ett halvt år sedan var modekedjan Joy nära att läggas ner. Mycket nära. Joy tvingades vakna upp efter att ha genomlidit en av detaljhandelns värsta mardrömmar: man hade förnyat sig utan att nå nya kunder och längs vägen förlorat de gamla. Efter en ny ledning, identifiering av målgruppen, och värvning av den nya vd:n Charlotte Nordén, samt satsning på e-handel lyckades Joy vända minus till plus.

För Charlotte, som tidigare jobbat med att bygga upp ICA Maxis konfektionssortiment och varit VD på Desam Fashion Group, var e-handel en självklarhet i planen att sätta Joy på kartan igen. Men man skyndade långsamt. För att få en tydligare bild av vad som väntade gick de på seminarier, pratade med kollegor, gjorde studiebesök och skapade en processplan. Man hade helt enkelt inte råd att misslyckas. Den 4 april 2013 lanserades Joyshop.se – en viktig del av det nya, framgångsrika Joy.

Missa inte Charlotte Nordén, Joy,  på e-Handelsdagen 2014, den 23 september i Kalmar.

Klicka här och anmäl dig redan idag!

Program

e-Handelsdagen 2014, Kalmar, är en innovativ e-handelskonferens som i år firar 5 år! Här samlas representanter från hela e-handelsbranschen under en heldag och upptaktskväll  för att inspireras av föreläsare från ledande företag inom e-handelsbranschen.
e-Handelsdagen
 2014 hålls den 22-23 september i Kalmar. Välkommen!

Håll koll på när det händer

Prenumerera på våra utskick för att alltid hålla dig uppdaterad och inte missa någon av våra aktiviteter.