Arkimera till slutfinal och LifeSymb till final i Serendipity Challenge!


Uppdaterad info 2015-06-25
Arkimera blev 1 av 7 bolag som gick till slutfinalen i entreprenörstävlingen The Serendipity Challenge som avgjordes i Båstad på onsdagen. Grattis! 24 bolag från hela Sverige deltog i finalen, bland annat LifeSymb, också från vår inkubator. Vann gjorde företaget Visiba Group från Göteborg.

Inlägg sedan tidigare:
24 svenska framtidsbolag, två av dessa kommer från vår inkubator − vilka blir Sveriges nästa framgångssaga?

I den nationella entreprenörstävlingen The Serendipity Challenge koras Sveriges främsta startup- och tillväxtbolag. Av de många inkomna bidragen har 24 valts ut till finalen den 23-24 juni under entreprenörsveckan i Båstad. Arkimera och LifeSymb från vår inkubator har i skarp konkurrens tagit sig vidare till sluttävlingen.

Sju (7) företag kommer från Stockholm, 4 från Göteborg, 3 vardera från Uppsala och Malmö och sen kommer Kalmar och Lund med 2 företag vardera, vi är stolta över alla tillväxtbolag som finns i våran inkubator och det jobb de lägger ner. Det är också kul att se flera av dem synas på den nationella scenen med framgång.

Bolagen som sökt till tävlingen kommer från runt om i Sverige och olika branscher som IT, medicinteknik, bioteknik, cleantech, e-hälsa, automatik, bygg- och fastighet, med mera (se bidragen här i länken).

De 24 bidrag som tagit sig vidare till finaldagen kommer att få presentera inför en jury bestående av välrenommerade investerare, entreprenörer och innovationsexperter på plats i Båstad under Entreprenörsveckan. Av dessa 24 bidrag kommer sju gå vidare till den slutgiltiga finalen som äger rum under onsdagen där en vinnare inom respektive kategori kommer att koras.

Vår inkubator tillhandahåller affärsstöd som förbereder för tillväxt. Vill du veta mer? Hör gärna av dig till oss, vi är nyfikna på dig!

Håll koll på när det händer

Prenumerera på våra utskick för att alltid hålla dig uppdaterad och inte missa någon av våra aktiviteter.