Är du vår nya Projekt- & uppdragskoordinator?


Ansökningstiden för den här tjänsten har gått ut!
Vi söker en Projekt- och uppdragskoordinator. Bli en del av Kalmars mest innovativa miljö! Vi söker dig som vill ha ett spännande och kreativt arbete kopplat till projekt och uppdrag. Du kommer att ha en central roll i verksamheten med varierande arbetsuppgifter.

Om tjänsten

Som Projekt- & uppdragskoordinator på Kalmar Science Park har du en nyckelroll i företagets projekt. Du kommer arbeta med hantering av administrativa uppgifter kopplat till projekt-och uppdrag samt viss fakturahantering. Rollen innefattar bland annat hantering av avtal, diarieföring samt inköp och beställningar. Du sköter kontakter med bolag, leverantörer samt övriga intressenter som Tillväxtverket, Vinnova och Region Kalmar med flera.

Övriga uppgifter rollen innefattar:

  • Bistå inför samt under projekt med uppdragsrelaterade aktiviteter i Inkubatorverksamheten och Science Park:en.
  • Registerhantering i vårt dokumenthanteringssystem.
  • Uppdatering av uppgifter kopplade till bolag i vårt CRM-system.
  • Hantering av GDPR/OSL/arkiveringslags-relaterade frågor samt dokumenthantering.
  • Hantering av utskick, insamling samt sammanställning av data från enkäter med mera.
  • Agera sekreterarfunktion vid möten.

Tjänsten tillträds med fördel i februari 2023 och avtalas på en period om 3 år med eventuell möjlighet till förlängning efter detta.

Placeringsort är Kalmar.

 

Kvalifikationer

I den här tjänsten ser vi det som meriterande att du utöver erfarenhet av ovanstående har en relativt gedigen IT-bakgrund eftersom arbetet kommer handla mycket om systemhantering.

Du får gärna ha en eftergymnasial utbildning med dig i bagaget med lämplig inriktning.

Du bör även ha god informations- och säkerhetsförståelse då det är en central del i arbetet på Kalmar Science Park kopplat till uppdrag som projekt samt till den ordinarie verksamheten.

Vi ser det även som meriterande om du har kunskap och erfarenhet av att arbeta med ekonomisystem då fakturering kan förekomma.

B- Körkort är ett krav.

 

Om arbetsgivaren

Kalmar Science Park är en mötesplats med ett stort hjärta för entreprenörer. Med känsla för teamwork och en vilja att utmana hjälper vi företag att få momentum och växa. Vår vision är att göra lokala idéer till hållbara globala affärer.

Camilla Dopson

Kommunikationsansvarig
010 - 357 06 13

Håll koll på när det händer

Prenumerera på våra utskick för att alltid hålla dig uppdaterad och inte missa någon av våra aktiviteter.