Är du vår nya digitala redaktör?


Är du grym på att jaga klick, skapa trafik och engagemang i sociala medier och andra digitala plattformar? Är du dessutom intresserad av entreprenörskap och vill inspirera företag att utvecklas digitalt? Då har vi ett drömjobb för dig!

Nu utökar vi vår kommunikationsavdelning med en digital redaktör som ska hantera våra sociala kanaler och övriga digitala plattformar, som hemsida och eventhanteringssystem, i enlighet med uppsatta mål och strategier. Du kommer att hjälpa medarbetarna att nå ut med inspiration, kunskap och erbjudanden till våra målgrupper.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter
 • Ha daglig koll på trafiken och räckvidden och agera utifrån rådande läge för att uppnå uppsatta mål.
 • Lägga upp, analysera och optimera inlägg och kampanjer i t ex Facebook Business Manager och LinkedIn Campaign Manager, Google Adwords samt jobba med länkning och SEO på hemsidan.
 • Kommunicera med följarna och svara på meddelanden och kommentarer i sociala medier.
 • Skapa och distribuera varumärkesunikt innehåll som skapar engagemang i Kalmar Science Parks digitala kanaler – sociala medier, hemsida och nyhetsbrev/utskick.
 • Bevaka och vara ett stöd under våra seminarier, nätverksträffar och aktiviteter.
 • I samråd med kommunikationsansvarige ta fram strategier och planer för digital kommunikation och content.
Vad vi erbjuder!

Du blir en del av ett härligt gäng här på Kalmar Science Park. Vi har en peppande kultur där vi jobbar mot gemensamma mål, delar med oss av våra kunskaper och stödjer varandra och våra företag. Hos oss får du en viktig roll på en spännande och dynamisk arbetsplats där vi gillar utmaningar, teamwork och entreprenörskap.

Tjänsten är 50 procent i tre år och ingår i projektet Digital Business inom Kalmar Science Park med en eventuell möjlighet till förlängning.

Vem är du?
 • Du kan navigera i det digitala medielandskapet och sporras av att följa statistik för att förstå målgruppers beteenden och optimera kommunikationen därefter.
 • Du har någon form av relevant utbildning inom digital kommunikation och har erfarenhet av att ha arbetat med sociala medier och andra digitala plattformar, som hemsidor och eventhanteringssystem.
 • Du gillar att ligga i framkant vad gäller utvecklingen inom digital kommunikation och är alltid bland de första att snappa upp nyheter och testa nya funktioner.
 • Du kan även producera innehåll och har lätt för att formulera kärnfulla budskap. Du vet hur man anpassar språk och tonalitet efter avsändare, budskap och målgrupp.
 • Du tycker att bild och det visuella uttrycket är lika viktigt som texten och drivs av att förmedla en helhetsupplevelse på hemsida, i e-postutskick och i sociala medier.
 • Om du har erfarenhet av att klippa och skapa rörligt innehåll är det en merit.
 • Du kan hantera Google Analytics, Facebook Business Manager, LinkedIn Campaign Manager och göra enklare redigering i Photoshop och Indesign. Om du har erfarenhet av
 • WordPress, Apsis och Premiere Pro är det en merit, men inget krav.
 • Du kan arbeta självständigt, men framförallt älskar du att samarbeta och vara en del av ett vänligt och sammansvetsat team som når målen tillsammans.
 • Du ska kunna uttrycka dig ledigt på svenska och engelska. Ytterligare språk är en merit.
Om oss

Kalmar Science Park är en mötesplats med ett stort hjärta för entreprenörer. Med känsla för teamwork och en vilja att utmana hjälper vi företag att utvecklas, få momentum och växa. Vår vision är att göra lokala idéer till hållbara globala affärer. Läs mer om oss här.

Hur du ansöker

I denna rekrytering samarbetar vi med Telin Rekrytering & Konsult. Sista ansökningsdag är den 11 oktober 2020, men vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Vi tar ej emot ansökningar via e-post på grund av den nya lagstiftningen GDPR. För att din ansökan skall vara giltig, vänligen registrera dig och ansök via denna länk.

Har du frågor eller vill veta mer är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Linda Petersson , tel 070-377 45 74.

Välkommen med din ansökan!
Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonserings- och marknadsföringstjänster.

 

Camilla Dopson

Kommunikationsansvarig
010 - 357 06 13

Håll koll på när det händer

Prenumerera på våra utskick för att alltid hålla dig uppdaterad och inte missa någon av våra aktiviteter.