Affärsresa för IT-företag till Berlin 5-7 oktober!


Är du IT-företagaren som vill hitta nya spännande exportmarknader? Den 5-7 oktober 2015 anordnar vi en affärsresa för IT-företag till Berlin med omnejd. Syftet är att genom våra samarbetspartner skaffa sig en bild av den tyska marknaden och potentialen för en eventuell etablering.

Innovation & business Collaboration erbjuder dig ett nytt sätt att utvärdera nya marknader i Europa. Vi bygger upp ett nätverk av teknik- och forskarparker som med sin specialistkunskap och metodik avsevärt kan korta ner tiden för dig som företagare att nå framgång på din nästa exportmarknad.

Programmet kommer att innehålla bl.a.
• Matchmaking (potentiella kunder/specialister/leverantörer)
• Presentation av Berlin ur ett affärsperspektiv
• Möjligheter hur du kan öka din marknadskunskap genom Acceleratorsprocesser
• Enskild affärscoachning med experter från Adlershof/Wista (en av Europas största teknik- och forskarparker)

Ett detaljerat program kommer under maj månad.

Priset för resan är självkostnadspris på ca 8000–10 000 SEK inkl resa och hotell frukost, lunch. Vi kommer maximalt ha plats för ca 20 företag, först till kvarn gäller.

Om vårt samarbete:
Innovation & business Collaboration ska stärka samverkan och entreprenörskap mellan såväl studenter vid de aktuella lärosäterna som mellan företag i de science parks som verkar på orterna. Det handlar om allt från utbildningar, arbetslivsankytning till nyttiggörande av forskning och innovationsprocesser. Men även om enkelheten att genom samverkan etablera företag i annan region inom Sverige.

Ambitionerna är även att underlätta för internationell etablering och internationella samarbeten för företag och akademi som i ett första steg fokuserar på Tyskland.

Kontakta oss för mer info:
Kalmar Science Park – Kalmar
Johanna Wihl
0480 45 34 22
johanna.wihl@kalmarsciencepark.se
www.kalmarsciencepark.se

Videum Science Park – Växjö
Stefan Uppman
0470 72 33 17
stefan.uppman@videum.se
www.videum.se

Håll koll på när det händer

Prenumerera på våra utskick för att alltid hålla dig uppdaterad och inte missa någon av våra aktiviteter.