Häng med till D-Congress den 8 mars

Fem första till kvarn bjuder vi på hela entréavgiften!

Häng med till en av Sveriges största E-handelskonferenser D-Congress i Göteborg den 8 mars. Erbjudandet gäller inkubatorbolag och företag anslutna till klustret Digital Business. De fem första företagen som anmäler sig ersätter* vi för hela entrén till konferensen. Värde 3 250 kr! Övriga får gå för halva priset, det vill säga 1625 kr exkl. moms. Vi bjuder max en person per företag på hela avgiften. Tågresa samt hotellboende finansierar du själv.

Nätverka på gemensam tågresa

Missa inte detta fina erbjudande och tillfälle att träffa andra e-handelsbolag från inkubatorn och klustret Digital Business. Vi reser tillsammans med tåg kvällen den 7 mars till Göteborg. Morgonen den 8 mars startar själva D-congress som äger rum på Svenska mässan med massor av spännande föredrag och en stor mässa om e-handel.  Du väljer själv i anmälan om du åker hem kvällen den 8 mars eller är kvar på festen för att sedan åka hem den 9 mars.

Från Kalmar Science Park åker  nyanställde ”Digiperson” och Camilla Dopson.

Sista anmälan är den 22 februari  2018!

Så här gör du

  1. Du anmäler dig i formuläret längst ned på denna sida. Mats meddelar om du är en av de fem första som bjuds på entrén eller inte.
  2. Efter godkännande från Mats går du in på D-Congress bokningssida och bokar din entrébiljett genom att uppge kod Kalmar17 och betalar entréavgiften på 1625 kr, exkl. moms. Vill du vara med på festen kvällen den 8:e mars lägger du även till ”kvällsbiljett” och du står då för den kostnaden själv.
  3. Bokning och betalning av tågresa och eventuellt boende
    Vi åker gemensamt med tåget som avgår från Kalmar den 7 mars klockan 15.57. Vi skickar dina uppgifter som du uppgett i formuläret till BiG Travel som kommer hjälpa oss att hantera bokningarna. BiG Travel skickar en bekräftelse samt en länk för betalning till dig. Du går in via länken och betalar med betalkort. Tågresan till/från Göteborg och övernattningar är kostnad för dig.
  4. * Efter resan ersätts de fem första
    Förutsatt du deltagit på konferensen skickar du, efter den 8 mars, faktura till Kalmar Science Park. Märk fakturan med ”RINK” om du är inkubatorbolag och ”Digibusiness” om du är med i klustret Digital Business. Då får du tillbaka kostnaden för avgiften ifall du var en av de fem första anmälda. Vi bjuder max en person per företag på hela avgiften. Det går jättebra att flera från samma företag åker med på resan, även om man inte tillhör de fem första. Enda skillnaden är att den rabatterade entréavgiften på 1625 kr då bekostas själv.

Håll koll på när det händer

Prenumerera på våra utskick för att alltid hålla dig uppdaterad och inte missa någon av våra aktiviteter.