Workshop i hur du vässar din Google Shopping

En workshop för dig som är ansluten till e-handelsnätverket. Då kan du alltid räkna med kunskap på hög nivå för en initierad publik, du kommer lära dig saker av ledande experter.

Även om dina Google Shopping-kampanjer är i gång och funkar bra så kommer du under första timmen få en genomgång av tips och tricks som kan hjälpa dig att sälja ännu mer. Det blir en konkret genomgång av tips och förslag på vad du kan kolla upp i dina kampanjer och ditt Merchant Center för att annonsera effektivt.

Den andra timmen jobbar vi aktivit tillsammans med Stefan med dina frågeställningar som du har i Google Shopping. Det är bra om du tar med dig din dator och tillgång till Google Ads och Merchant Center.

OBS! Detta event är ett hybrid-event vilket innebär att första timmen kommer erbjudas på plats i våra lokaler och sändas online. Den andra timmen är en workshop fysiskt på plats i Kalmar Science Parks lokaler. För er som närvarar fysiskt på workshopen kan vi gemensamt gå en trappa ned för lunch efteråt till självkostnadspris hos Jonas Mat.

Det är begränsade platser för workshopen, endast 6 st och först till kvarn, ta chansen till gratis personlig coachning! Det går alldeles utmärkt att närvara fysiskt under första timmen. Skriv in i anmälan om du vill närvara på workshopen – först till kvarn.

Länken till seminariet kommer att skickas ut den 1:e juni, klockan 22:00. Har du inte fått någon länk, kontakta Henric Andreasson.

Torsdagen 2 juni, 2022
Klockan 10.00 – 11:00
(föreläsning, hybrid)
Klockan 11.00 – 12.00
(workshop, fysiskt på plats)

Mer om föreläsaren/eventet
Stefan har en lång bakgrund inom SEM och har jobbat med Google Ads sedan 2010. Med en bakgrund på Viva Media och InnoSearch med inriktning på just Google Ads så hittar ni honom idag på Alarmstreet i Kalmar. Där är han ansvarig för all digital annonsering inom SEM, Social och programatic.

Läs gärna igenom vår uppförandekod innan eventet >

Håll koll på när det händer

Prenumerera på våra utskick för att alltid hålla dig uppdaterad och inte missa någon av våra aktiviteter.