Workshop i digital marknadsföring för startups

För bolag antagna till Kalmar Science Parks inkubatorsprogram.

Välkommen till en grundläggande workshop i digital marknadsföring, fördelad på två halvdagar, under november månad. Om du undrar över vilken kanal som är rätt för dig, eller hur du ska kunna mäta effekten av dina marknadseffekter är det här tillfället för dig. 
 
Workshoppen kommer ge dig enkla och konkreta riktlinjer att förhålla sig till
när det kommer till marknadsföring. Den röda tråden kommer att vara att kunna koppla marknadsåtgärder till direkta effekter på affären. Marknadsföring ska inte vara pengar ner i ett svart hål, utan en investering bidrar till att växa verksamheten. 

Målet med utbildningen är att du ska komma därifrån dels med en konkret plan för hur just ditt bolag bör lägga upp sin strategi just här och nu, men också att du ska få en förståelse för de tankesätt och principer som all marknadsföring grundar sig i. På så vis är målet att du ska få effekt både direkt och långsiktigt. 

Här skriver du vad eventet handlar om. Var kort och rakt på sak. Vad ger eventet svar på/ vad får målgruppen veta/lära sig? 

Tisdagen 29 november, 2022
Klockan 13.00 – 16.30

Onsdagen 30 november, 2022
Klockan 08.00 – 12.00

Om föreläsaren
Kursledare är Martin Hällerfors, Business Manager på Viva Media, som har en stor erfarenhet av såväl digital strategi som de tekniska detaljerna i digital marknadsföring. Martin har en stor erfarenhet av just utbildning och håller regelbundet utbildningar med exempelvis Resumé och Gota Media.

Läs gärna igenom vår uppförandekod innan eventet >

Håll koll på när det händer

Prenumerera på våra utskick för att alltid hålla dig uppdaterad och inte missa någon av våra aktiviteter.