Välkommen på investerarträff online!

Vi hälsar alla Investerare i Sydost välkomna.

Corona förändrar mötesformatet. Mötet den 19 maj kommer att hållas online. Företagens presentationer och ditt deltagande blir då via webben. Efter anmälan kommer du någon dag före 19 maj få en länk att använda till onlinemötet.

Onlinemötet blir det enligt det nya mötesupplägget. Sex tillväxtföretag från Kalmar- och Kronobergsregionen kommer att presentera sig på löpande band med en 5-minuterspitch. Därefter följer nätmingel och nätmöte där du som deltagare träffar företagen i egna webrum för att kunna ställa djupare frågor.

Följande bolag kommer att pitcha:

Blombruket AB
Är först ut i Sverige med att erbjuda det som utomlands kallas för ”letterbox flowers”, blommor i brevlådan. Målbilden är det engelska bolaget Bloom and Wild som 3 år efter lansering omsatte 10 miljoner pund. Med höga hållbarhetsambitioner och en produkt som överträffar kundens förväntningar har Blombruket efter 5 månader skickat ut över 500 lådor med 97 % nöjda kunder. 
www.blombruket.se

Idea Nation AB
Idea Nation är en webbaserad (SaaS) plattform som gör det enkelt för företag, städer och organisationer att 
engagera sina kunder, anställda eller medborgare i att komma med lösningar på deras innovationsutmaningar. Detta för att nå ett bättre slutresultat snabbare. Målgruppen är stora innovativa företag samt städer och kommuner. 
www.ideanation.se

Brillianze/RolloGuard
RolloGuard är en säkrare rollator som minskar risken för allvarliga fallskador. Med en patenterad automatisk nödbroms, fångar rollatorn upp fall och skapar förutsättningar för ökad och tryggare mobilitet. Med RolloGuard får våra äldre ett friskare och längre liv. 
www.RolloGuard.com

Alertix Veterinary Diagnostics AB
Alertix är ett företag inriktat på veterinärdiagnostik. Företaget har rättigheterna till ett unikt snabbtest för sällskapsdjur baserat på en biomarkör för tumörtillväxt. Alertix söker nu kapital för att ta sin första produkt till marknad – ett snabbtest för hund med en smartphoneapp för avläsning, lagring och delning av resultatet. Produkten kommer att säljas globalt på en växande smådjursmarknad.
www.alertixvet.com


Bet Like Bob AB
Hos Bet Like Bob kan du finna professionella sportsbettare och få ta del av deras speltips mot en låg prenumerationskostnad/månad.  Vinner de så vinner du! Vi har byggt en världsledande app där spelen delas. Appen är samtidigt en mötesplats då varje tipsare har en egen privat chatt tillsammans med sina följare. Världen som vår marknad vilket gör att hävstången i projektet är väldigt stor. 

https://betlikebob.com/ 

YLDR/Dalufons AB
YLDR ger lag, streamers och varumärken inom esport en hållbar fullservicelösning för kläder och merchandise. Vi tar hand om alla steg från design och produktion till webbförsäljning mot slutkonsument. Vi växer med våra partners och vår kraftiga säljökning det senaste halvåret ligger huvudsakligen i befintliga och inkommande kunder. Nu vill vi ta nästa steg!
www.yldr.gg

Mer info om bolagen kommer att finnas på www.gust.com

Dag: Tisdag 19 maj
Plats: Online
Tid: 10.00-12.00
Avgift:150 kr för icke medlemmar annars kostnadsfritt

Investeringsträffen arrangeras av Atrinova Affärsutveckling AB, Connect Sydost, Företagsfabriken i Kronoberg AB, Kalmar Science Park AB och Videum Science Park.

Information om träffen och bolagen: Mats Olsson,
mats.olsson@investeraresydost.se, 070-5211694

Öppet för personer anslutna till Investerare i Sydost med gäster.

Håll koll på när det händer

Prenumerera på våra utskick för att alltid hålla dig uppdaterad och inte missa någon av våra aktiviteter.