Teamutveckling för startups

För företag antagna till Kalmar Science Parks inkubatorprogram.
Studier visar en tydlig koppling mellan bolag med starka team och det ekonomiska utfallet: att ett starkt team ger till 3,5 gånger högre omsättning och så mycket som den dubbla vinstmarginalen! Detta jämfört med bolag som inte satsar på teamet. Undersökningarna visar även på att bolag som satsar på att bygga starka team överträffar genomsnittet på marknaden i 80% av fallen.

Låter det intressant och viktigt? 

I så fall – välkommen till en skräddarsydd utbildning som hjälper dig att få en övergripande förståelse för hur du ska tänka och agera när det gäller strategier för teamutveckling i din startup. Allt ifrån den senaste forskningen, inspirerande exempel hur andra lyckats, konkreta verktyg att använda i vardagen med mera. 

Fredagen 28 april, 2023
Klockan 10.30 – 15.00

Mer om föreläsaren
Hanna Wiljebrand är den affärsutvecklande HR-experten som hjälper startupteam att bygga välfungerande och högpresterande team. Något som gjort stor skillnad för många startups och därför blev hon 2018 utsedd till en av finalisterna i året HR-hjälte vid en gala på Cirkus. Motiveringen för hennes nominering var att Årets HR-medarbetare är en person som har arbetat utanför boxen och brutit ny mark samt genom sitt engagemang har drivit igenom sin idé, vilken har lett fram till synliga resultat. Hanna är i grunden beteendevetare och har jobbat inom HR i 16 år, i många olika branscher men framförallt industrin. För 7 år sedan började hon att arbeta med teamutveckling för entreprenörer och grundade det nu väletablerade programmet STEP som tillhandahålls av Swedish Incubators & Science Parks.

 

Läs gärna igenom vår uppförandekod innan eventet >

Håll koll på när det händer

Prenumerera på våra utskick för att alltid hålla dig uppdaterad och inte missa någon av våra aktiviteter.