Scandinavian Startup Week

Ta ditt bolag till den internationella marknaden genom att knyta kontakter i Toronto och Montréals breda affärsnätverk.

Res med oss till Toronto och Montréal 27/9 – 5/10. I höst åker fyra svenska inkubatorer med utvalda startups till Kanada. Välkommen att göra en intresseanmälan om en plats på resan om ditt företag är nära eller har genomfört en marknadsintroduktion och söker partners eller kunder i Kanada eller på den nordamerikanska marknaden. Vi erbjuder alla medföljande bolag ett utbud av aktiviteter och event på plats men du ska även boka in egna affärsmöten inför besöket.

Kostnader
Varje företag betalar 3.500 kr exkl moms för sin medverkan, kostnad för ev. andra medföljande person från samma bolag är 7.000 kr exkl moms (resans värde uppgår till minst 20.000 kr per person).

Detta ingår

  • Flyg och transfer, t.o.r. Arlanda/Kastrup – Toronto – Montréal
  • Hotell, del i dubbelrum. Tillägg för enkelrum
  • Kick-off/startmiddag och avslutningsmiddag
  • Event i Toronto och Montréal där representanter för näringsliv, kanadensiskt riskkapital och samverkanspartners finns på plats.

Viktig information inför uttagning till resan
Ansökningsperiod 2019-02-14 – 2019-03-14. Ansök genom att meddela Kalle Blohm. Beslut om vilka som antas plats meddelas under vecka 17.

Vecka 18-39 arbetar du tillsammans med din affärsutvecklare bl.a med att boka kundbesök, göra presentations- och informationsmaterial, onepager/pitchdeck på engelska, pitchtränar samt andra förberedelser inför resan.

Antaget företag bör även prioritera vårens Go Global-program med Business Sweden.

För mer information och ansökan kontakta
Kalle Blohm
karl-erik.blohm@kalmarsciencepark.se
Tel 070-394 60 94

Håll koll på när det händer

Prenumerera på våra utskick för att alltid hålla dig uppdaterad och inte missa någon av våra aktiviteter.