Prisceremoni årets IT-kvinna år 2023

Årets IT-kvinna uppmärksammar och premierar kvinnliga förebilder inom branschen. Utmärkelsen tillägnas en kvinna som arbetar för inkludering och mångfald och som inspirerar fler tjejer och kvinnor till en karriär inom branschen.

Syftet med utmärkelsen är att synliggöra och visa kvinnliga förebilder och att ge en grund som kan inspirera fler till en tech-relaterad karriär. Under kvällen kommer Helene Högberg, CEO Avalon Innovation att föreläsa.

Tänk på att platserna är begränsade till 45 och är du student väljer du det under ”Vem är du”. Sista anmälningsdag är den 9e november klockan 23.59, anmäl dig endast om du vet att du kan närvara. Får du förhinder så avanmäl dig i anmälningsbekräftelsen du fått.

Onsdagen den 15 november 2023
Klockan 17.30-20.00

PM & Vänner, Västergatan 10, 353 31, Växjö

Huvudpartner: Digitri, Volvo Construction Equipment, Combitech Sverige, Leo Vegas Group, TietoEvry i samarbete med WiTech IT Network.

Detta evenemang är en del av Digitala Veckan som samarrangeras av Digitri, Region Kronoberg, Linnéuniversitetet, Kalmar Science Park och Växjö Kommun som du kan läsa mer om här.

Läs gärna igenom vår uppförandekod innan eventet >

Håll koll på när det händer

Prenumerera på våra utskick för att alltid hålla dig uppdaterad och inte missa någon av våra aktiviteter.