Nordens största digiloga Hållbarhetskonferens

GoodGrowth med flera lokala samarbetspartners är en av många Hubbar i Sverige som kommer att sända nordens största digiloga hållbarhetskonferens, som arrangeras av A Sustainable Tomorrow.

Den 15 september ses vi i Utblicken. Några av talarna under konferensen är bland annat Johan Rockström, Märtha Rehnberg, Linnéa Claeson och Fredrik Reinfeldt.

Efter den digiloga konferensen (se program) är det lunch till självkostnadspris. Därefter finns möjlighet att stanna på lokala Disruption Labs som genomförs med syfte att skapa gränsöverskridande samarbeten mellan näringsliv, akademi, offentlig sektor och civilsamhälle för alla som vill vara med och skapa en hållbar morgondag i Kalmar län.

Skriv upp datumet i din kalender redan nu.

Läs mer om programmet >

Fredagen 15 september, 2023
Klockan 08.00 – 15.00
Varvsholmen, Bredbandet 1, Kalmar

Mer om eventet
Det är dags att etablera nya arbetssätt och affärsmodeller. Nya samarbeten. En växel till efter innovation. Disruption är ett sätt att göra saker radikalt annorlunda, det kan röra sig om detaljer eller om helheter, om affärsmodeller såväl som politik. Det disruptiva tankesättet kan appliceras på allt från inkludering till produktinnovation och har internationellt visat sig ge stor affärsnytta.  

Arrangör
GoodGrowth och A Sustainable Tomorrow

Samarbetspartners
Våra lokala samarbetspartners Almi Kalmar län, Balck Coffee, Energikontor Syd, FN-föreningen Kalmar/Öland, IUC Kalmar län, Kalmar HC, Kalmar Science Park, Linnéuniversitetet, Länsförsäkringar Kalmar län, Länsstyrelsen Kalmar län och Region Kalmar län välkomnar dig.

Läs gärna igenom vår uppförandekod innan eventet >