Nätverkslunch för e-handlare

This event is in Swedish.
Låt oss gemensamt träffas över en lunch, nätverka med andra e-handlare, dela erfarenheter, kunskaper och knyt nya kontakter. Anmäl dig här så blir det enklare för oss att reservera bord hos Jonas Mat och Event. Anmälan stänger 2023-05-08. Lunchen är till självkostnadspris, det sociala står vi alla för och det är kostnadsfritt. Ingen agenda, ingen stress.

Detta event är för företagen i e-handelsnätverket. Vill du vara med i nätverket, anmäl dig till detta event så blir du automatiskt med i nätverket och kan ta del av framtida aktiviteter via email-utskick. Är du redan med i nätverket, tipsa en kompis – ju fler vi blir desto roligare har vi!
Tillsammans delar vi med oss av kunskap och erfarenheter till varandra och skapar bättre förutsättningar för e-handeln i Kalmar län – tillsammans skapas vi e-handel i världsklass.

Torsdagen 11 maj, 2023
Klockan 11.30 – 13.00

Om e-handelsnätverket
Det ska vara enkelt för dig som driver e-handel. Tillsammans med andra e-handlare delar vi med oss av kunskap och erfarenheter till varandra och skapar bättre förutsättningar för e-handeln i Kalmar län – tillsammans skapas vi e-handel i världsklass.
I över 15 år har e-handelsnätverket funnits, gå med du också och bidra till den kollektiva kunskapen om e-handel genom att dela och få kunskap och erfarenheter.
Det är kostnadsfritt att vara medlem och som medlem i e-handelsnätverket har du stora möjligheter att påverka vilka ämnen som ska tas upp.
Du kan läsa mer om e-handelsnätverket här.

                

Läs gärna igenom vår uppförandekod innan eventet >

Håll koll på när det händer

Prenumerera på våra utskick för att alltid hålla dig uppdaterad och inte missa någon av våra aktiviteter.