Nätverka med DigInvest och Feminvest – lär dig mer om investeringar och sparande

Vi reflekterar över de bolag som pitchade på investerarträffen inom Investerare Sydost den 6 oktober och tar del av Feminvests andra träff för ”Hubb Kalmar” på temat ”Finansiella kriser genom tiderna”.

Denna kombinerade DigInvest- och Feminvest-träff riktar sig främst till kvinnor som är nyfikna på investerarträffar och affärsängelverksamhet, allmänt intresserade av start ups, vill lära sig mer om aktie- och fondsparande och önskar nätverka med likasinnade.

Fredagen 7 oktober, 2022
Klockan 11.30 – 12.55

Vi bjuder på enklare lunch

Föreläsare
Representanter från Feminvest

Kort om Feminvest
Feminvest är en accelerationshub för kvinnligt ägande genom utbildning, samt en investeringsverksamhet. Feminvest är idag Sveriges största hub för kvinnliga entreprenörer och investerare med närmare 45.000 medlemmar. Företagets ambition är att aktivt jobba för ett mer jämställt ägande och samhälle. Feminvest utbildar och inspirerar runt investeringar och entreprenörskap, digitalt via hemsidan, podcasten, sociala medier samt via utbildning/nätverksträffar. Feminvest arrangerar bland annat aktieklubbar som är öppna för alla kvinnor som vill utvecklas som investerare på flera platser i Sverige. Feminvest har även ett ängelinvesterarnätverk där kvinnliga investerare erbjuds investeringsmöjligheter i bolag majoritetsägda av kvinnor, för detta arrangeras pitchevent där endast kvinnligt majoritetsägda bolag får pitcha.

Läs mer om Feminvest >

Välkommen att vara med och nätverka!

Läs gärna igenom vår uppförandekod innan eventet >

Håll koll på när det händer

Prenumerera på våra utskick för att alltid hålla dig uppdaterad och inte missa någon av våra aktiviteter.