När det lyfter! Att utveckla företag i inkubator

Här är länken till föreläsningen som äger rum i Teams: https://bit.ly/3rWs5fn

Välkommen till en inspirationsföreläsning om vad det innebär att utveckla sitt företag i en inkubator. För vem är Incubator? Vad gör det för skillnad att gå med i en inkubatorprocess med sitt företag?

Du får lyssna till inkubatorledare Kalle Blohm och affärsutvecklare Kenneth Lundin. Båda har lång erfarenhet av att coacha företag till framgång. De berättar om de beprövade start-up-metoder som används i inkubatorn och vad de leder till, men också vad som är viktigt när man väljer att satsa.

Du får även lyssna till entreprenörerna Malin Brandén på Blombruket och Claes Kollberg på Cemvision, som just nu gör resan i inkubator, berätta om sina erfarenheter av när det tar fart och vad som var avgörande.

Vinn en plats i Incubator!
Du får också information om hur ditt företag kan vinna en plats i inkubatorn (till ett värde av 200 000 kr) genom att vara med i vår tävling Start Up Challenge 2022 >

Föreläsningen är kostnadsfri och riktar sig till dig som funderar på att satsa på ditt företag. Eller för dig som bara är nyfiken på hur Kalmar Science Park, en av Sveriges högst rankade inkubatorer jobbar.

Onsdagen 27 april, 2022
Klockan 13.30 – 14.30

Kalmar Science Park och digitalt på Teams
Länk skickas ut via mejl innan mötet

Läs gärna igenom vår uppförandekod innan eventet >

Håll koll på när det händer

Prenumerera på våra utskick för att alltid hålla dig uppdaterad och inte missa någon av våra aktiviteter.