Missa inte årets första investerarträff!

Denna träffa är endast för inbjudna deltagare i Investerare Sydost!

Nu har vi det stora nöjet att kunna presentera de bolag som kommer vara med vid nästa investerarträff, torsdagen den 11 mars. Här finns en spännande mix mellan olika branscher och inriktningar – gamification, resor, konfektyr och mycket annat. Totalt är det sex bolag som kommer få möjligheten att köra en 5-minuterspitch. Därefter följer nätmingel och nätmöte där du som deltagare träffar företagen i egna webrum för att kunna ställa djupare frågor.

CemVision – Reversing Climate Change
Cement står för 8% av de globala utsläppen av växthusgaser och globalt finns inget realistiskt alternativt byggnadsmaterial. Vi vet hur man kan tillverka ett klimatneutralt bindemedel, som genom karbonatiserings-processen de facto blir ”negativ”. Under sin livscykel kommer den ta upp mer koldioxid än vad den orsakade vid tillverkningen. Vi siktar på den renaste cementen till lägst tillverkningskostnad – vi vill bli ”cementindustrins Tesla”.

cemvision.se

Jumpilot
Physical activity gamification system that that increase 3x revisit rates of activity and leisure centres and make kids more active, happy and skilful.

jumpilot.com

Ecolyx
Företaget erbjuder transformativa reseupplevelser som lämnar positiva avtryck på miljö och människor – experiential luxury travel. I snart 10 år har Ecolyx skickat 1000-tals gäster på skräddarsydda ecolyxresor. Med 25% återkommande kunder, 30 % på referens samt 9/10 i kundnöjdhet vet vi att vår Travel with purpose business funkar.

ecolyx.com/se

Kolafabriken i Sverige AB
Vår affärsidé är att tillgodose konsumentmarknaden i främst Skandinavien med säkra och goda konfektyrprodukter. Vi strävar efter att bygga långvariga relationer med våra kunder, och vi erbjuder stor flexibilitet och hög servicegrad. Vi vill tydliggöra vår affärsidé, våra värderingar och visioner, vi vill fortsätta att utveckla våra framgångsfaktorer. Vi kan KOLA!

kolafabriken.se

OCCDEC AB
Tryggare publika områden: Ljudanalysmetod med AI som ökar tryggheten i samhället, sparar på resurser genom att förebygga och minska skadegörelsen, samt ökar effektiviteten hos bevaknings- och blåljuspersonal enligt GDPR.

occdec.com

Blombruket AB
Blombruket.se är först ut i Sverige med att erbjuda det som i andra länder kallas för ”letterbox flowers”, blommor i brevlådan. Målbilden är det engelska bolaget Bloom and Wild som 3 år efter lansering omsatte 10 miljoner pund. Med höga hållbarhetsambitioner och en produkt som överträffar kundens förväntningar har Blombruket efter 14 månader med försäljning skickat ut över 1800 beställningar med NKI på över 80%.

blombruket.se

Vi följer de riktlinjer som finns gällande Covid-19 vilket innebär att träffen den 11 mars kommer att genomföras digitalt via Zoom eller Teams. Länk skickas ut precis innan träffen drar igång.
Dag: Torsdag 11 mars 2021
Plats: Online
Tid: 10.00-12.00
Avgift: 150 kr för icke medlemmar annars kostnadsfritt

Investeringsträffen arrangeras av Atrinova Affärsutveckling AB, Connect Sydost, Företagsfabriken i Kronoberg AB, Kalmar Science Park AB och Videum Science Park. Öppet för personer anslutna till Investerare i Sydost. Har du bekant som är intresserad av nätverket, anmäl gärna denna också.

Om Investerare Sydost
Sydostregionen driver tillsammans med andra samverkansorganisationer i Kalmar- och Kronoberg län Investerare Sydost. Ett nätverk som består idag av en lista på över 200 personer i Sydostregionen som till och från är intresserade av att gå in som investerare och delägare i tillväxtbolag. Vi arrangerar möten mellan dessa investerare och tillväxtföretag i sydost-regionen som söker kapital och kompetenspartner.

Investerare Sydost är en non-profitorganisation.

 

Info / kontakt
Mats Olsson,
Kalmar Science Park
mats.olsson@investeraresydost.se
070-521 16 94
www.investeraresydost.se

Håll koll på när det händer

Prenumerera på våra utskick för att alltid hålla dig uppdaterad och inte missa någon av våra aktiviteter.