Marketing, branding och allt där emellan

This event is in Swedish.
Tillsammans med andra ehandlare delar vi med oss av erfarenheter och utmaningar som rör marketing, branding och allt där emellan. Denna gång är träffen digitalt. Var redo med en kopp kaffe, anteckningsblock och koppla upp dig med andra e-handlare. 

Vi kommer att dela upp oss i olika rum som fokuserar på olika utmaningar och frågeställningar. Det är vi tillsammans som sätter agendan vad vi ska diskutera.

Detta event är för företagen i e-handelsnätverket. Vill du vara med i nätverket, anmäl dig till detta event så blir du automatiskt med i nätverket och kan ta del av framtida aktiviteter via email-utskick. Är du redan med i nätverket, tipsa en kompis – ju fler vi blir desto roligare har vi!

TEAMS-länken finns i det bekräftelsemail du fått när du amält dig. Hittar du det inte inom 5 min efter anmälan, kolla din skräppost.

Hur det går till
Skriv upp vilken utmaning/frågeställning du har avseende marketing, branding och allt däremellan. Då blir det enklare att sätta ihop rummen. 
Tillsammans delar vi med oss av kunskap och erfarenheter till varandra och skapar bättre förutsättningar för e-handeln i Kalmar län – tillsammans skapas vi e-handel i världsklass.

Torsdagen 9 mars, 2023
Klockan 15.00 – 16.00
Online, via Teams

Om e-handelsnätverket
Det ska vara enkelt för dig som driver e-handel. Tillsammans med andra e-handlare delar vi med oss av kunskap och erfarenheter till varandra och skapar bättre förutsättningar för e-handeln i Kalmar län – tillsammans skapas vi e-handel i världsklass.
I över 15 år har e-handelsnätverket funnits, gå med du också och bidra till den kollektiva kunskapen om e-handel genom att dela och få kunskap och erfarenheter.
Det är kostnadsfritt att vara medlem och som medlem i e-handelsnätverket har du stora möjligheter att påverka vilka ämnen som ska tas upp.
Du kan läsa mer om e-handelsnätverket här

                

Läs gärna igenom vår uppförandekod innan eventet >

Håll koll på när det händer

Prenumerera på våra utskick för att alltid hålla dig uppdaterad och inte missa någon av våra aktiviteter.