Lyckas i Tyskland som e-handlare

Tillsammans med Thomas Steinschaden, Sales Lead Germany and Emerging Markets på Nordic Nest Group får du en genomgång av hur Tyskland som e-handelsmarknad ser ut, vad som är viktigt att tänka på vid en marknadsintroduktion, fallgropar, tips på vägen och mycket mer. Utrymme finns för dialog med möjlighet att ställa dina egna frågor i ämnet. Har du dem redan klara, skriv in dem i anmälan nedan så blir det enklare för Thomas att förbereda svar!

Onsdag 11 oktober 2023
Klockan 11.00-12.00

Studion, Kalmar Science Park

När du anmäler dig till detta event blir du automatiskt med i e-handelsnätverket och kan ta del av framtida aktiviteter via email-utskick. Är du redan med i e-handelsnätverket, tipsa en kompis – ju fler vi blir desto roligare har vi!

Mer om Thomas Steinschaden
Thomas Steinschaden är född i Österrike och satte sin fot i Kalmar som utbytesstudent 2006. Nästan 20 år senare är han kvar i stan och ser fram emot att dela sin kunskap som bygger på 14 års erfarenhet, från både operativa och ledande roller med ett fokus på att driva internationell e-handel ifrån Kalmar. Med tyska som modersmål ligger Europas största e-handelsmarknad särskilt nära hjärtat.

Om Nordic Nest
Nordic Nests Groups ambition har alltid varit att dela sin passion för skandinavisk designtradition med sina kunder över hela världen. Trots en tuff ekonomisk situation i Europa befinner bolaget sig på en tillväxtresa som bygger på att utveckla sin kundbas i hela världen, med ett fokus på de 16 språken där sortimentet på 50 000 artiklar erbjuds.

Begränsade platser! Får du förhinder avanmäl dig i anmälningsbekräftelsen du fått!

Bild och film
Vid våra aktiviteter kan det förekomma fotografering och filmning. Materialet kan komma att användas i våra marknadsföringskanaler samt i utskick om våra aktiviteter och verksamhet. Meddela oss på info@kalmarsciencepark.se om du ej vill medverka på bild. 

                

Läs gärna igenom vår uppförandekod innan eventet >

Håll koll på när det händer

Prenumerera på våra utskick för att alltid hålla dig uppdaterad och inte missa någon av våra aktiviteter.