Livsviktiga Samtal – Om cancern som lurar i bakfickan

Välkommen till eHealth Arenas seminarieserie Livsviktiga Samtal och det nionde seminariet i serien, som presenteras i samarbete med Vestman & Wahlstam.

Cancer har drabbat både Anna Wahlstam och Victoria Vestman, och det var det som förde dessa två entreprenörer samman. Tidigt bestämde de sig för att använda sin erfarenhet och att de ville bara ett stöd till andra som drabbats och nu är de på god väg. Tillsammans har de podden "Vi ÄR inte cancer" där de pratar öppet och naket om hur det är att vara sjuk i cancer, och de gästas av både andra cancerdrabbade och personer inom olika professioner som kommer i kontakt med cancer på något vis.

Med stöd av Kalmar Science Parks inkubatorprogram utvecklar duon en innovation som ska motivera till och underlätta rörelse under cancerbehandling. De säger själva att deras mål med innovationen är att det ska vara enklare att hålla sig friskare.

Datum: 28 april 2021
Tid: 14.00-15.30
Plats: Digitalt möte, länk kommer att skickas till samtliga anmälda

Seminariet är kostnadsfritt. 

Registreringen till seminariet är nu stängd. Har du några frågor, vänligen kontakta Maria Eifrém, maria.eifrem@ehealtharena.se. Teams-länken till mötet skickades ut via e-post till samtliga registrerade kl. 16.05 den 27 april (LÄNK – Livsviktiga Samtal: Om cancern som lurar i bakfickan). Har du registrerat dig till seminariet men inte fått länken skickad till dig? Vänligen kontrollera din e-post och spam/skräpkorg, alt. kontakta maria.eifrem@ehealtharena.se