Livsviktiga Samtal: Konsten att lyckas med medicinteknisk mjukvara

Funderar ni på att utveckla en mjukvara för vård och omsorg?

Då behöver ni förstå hur det nya regelverket för medicinteknik påverkar er. Det europeiska regelverket för medicinteknik betecknas 2017/745 och kallas Medical Device Regulation (MDR). Regelverket påverkar alla tillverkare av medicintekniska produkter, inte minst tillverkare av mjukvara.

I detta seminarium ger vi er en orientering i regelverket. Vi tar er igenom processen från idé till CE-märkt produkt med fokus på kvalificering, klassificering, mjukvaruutveckling, IT-säkerhet och krav på kvalitetsledningssystem. Vi delar även med oss av några framgångsfaktorer för start-ups inom medicinteknisk mjukvara.

Inbjudna talare är Roger Isberg och Ella Wilhelmsson från Medos, ett konsult- och produktbolag med spetskompetens inom medicinteknisk mjukvara, som arbetar med produktutveckling och som rådgivare tidigt i innovationsprocessen. 

Datum: 8 december 2021
Tid: 14.00-15.30
Plats: digitalt möte, länk kommer att skickas till samtliga anmälda

Seminariet är kostnadsfritt.  

Registreringen till seminariet är nu stängd. Har du några frågor, vänligen kontakta Maria Eifrém, maria.eifrem@ehealtharena.se. Länken till mötet skickades ut via e-post till samtliga registrerade kl. 16.10 den 7 december (“Länk till Livsviktiga Samtal 8 december: Konsten att lyckas med medicinteknisk mjukvara”). Har du registrerat dig till seminariet men inte fått länken skickad till dig? Vänligen kontrollera din e-post och spam/skräpkorg alt. kontakta maria.eifrem@ehealtharena.se.

Håll koll på när det händer

Prenumerera på våra utskick för att alltid hålla dig uppdaterad och inte missa någon av våra aktiviteter.