Livsviktiga Samtal: Intelligenta tjänster för att hantera utmaningar inom hälso- och sjukvård

Välkommen till eHealth Arenas seminarieserie Livsviktiga Samtal och det femte seminariet i serien, som presenteras i samarbete med Sownder

Hur kan man öka produktiviteten utan att använda mer resurser? Med intelligenta tjänster som AI och matematisk modellering har vi möjlighet att skapa förutsättningar för bättre planering och resursutnyttjande. 

Dr. Marie Netz från Blekinge Tekniska Högskola kommer att diskutera hur intelligent schemaläggning kan öka produktiviteten med 30% utan extra kostnad. Några konkreta exempel kommer att visas. Vi kommer även att diskutera vad AI och matematisk modellering är och hur det med fördel kan användas till intelligenta tjänster. Intressant frågeställning är också vilka incitament det finns för hälso- och sjukvården att öka produktivitet. 

Verksamheten ska inte arbeta fortare, den ska arbeta smartare! Samtidigt måste vi alltid kontrollera och monitorera kvalitét, oavsett nya arbetssätt. 

Datum: 1 oktober 2020
Tid: 14.00-15.30
Plats: digitalt möte via Zoom, länk kommer att skickas till samtliga anmälda

Seminaret är kostnadsfritt. 

Registreringen till seminariet är nu stängd. Har du några frågor, vänligen kontakta Maria Eifrém, maria.eifrem@ehealtharena.se. Zoom-länken till mötet skickades ut via e-post till samtliga registrerade kl. 16.05 den 30:e september ("Information och länk inför Livsviktiga Samtal 1 oktober"). Har du registrerat dig till seminariet men inte fått länken skickad till dig? Vänligen kontrollera din e-post och spam/skräpkorg alt. kontakta maria.eifrem@ehealtharena.se

Håll koll på när det händer

Prenumerera på våra utskick för att alltid hålla dig uppdaterad och inte missa någon av våra aktiviteter.