Livsviktiga Samtal: Fik@rummet – digital plattform för att minska äldre personers sociala isolering

Välkommen till eHealth Arenas seminarieserie Livsviktiga Samtal och det sjätte seminariet i serien, som presenteras i samarbete med Atea. 

Docent Petra von Heideken Wågert är projektledare för Fik@rummet, där forskare i samproduktion med äldre personer, personal inom vård och omsorg samt Atea har utvecklat en digital plattform för social interaktion för äldre personer. Under hösten 2020 testas Fik@rummet av 30 äldre personer och parallellt utvecklas webplattformen vad gäller innehåll, design och prestanda, för att kunna implementeras i två testkommuner under vintern/våren 2020. Under seminariet presenteras Fik@rummets nuvarande och framtida funktioner och tankar om hur spridning av den digitala plattformen till äldre ensamma personer kan komma att ske. 

Datum: 5 november 2020
Tid:14.00-15.30
Plats:digitalt möte via Zoom, länk kommer att skickas till samtliga anmälda

Seminariet är kostnadsfritt. 

Registreringen till seminariet är nu stängd. Har du några frågor, vänligen kontakta Maria Eifrém, maria.eifrem@ehealtharena.se. Zoom-länken till mötet skickades ut till samtliga registrerade kl. 16.15 den 4 november ("Information och länk inför Livsviktiga Samtal 5 november"). Har du registrerat dig men inte fått länken skickad till dig? Vänligen kontrollera din epost och spam/skräpkorg, alt. kontakta maria.eifrem@ehealtharena.se

Håll koll på när det händer

Prenumerera på våra utskick för att alltid hålla dig uppdaterad och inte missa någon av våra aktiviteter.