Livsviktiga Samtal – Digitala verktyg som stöd för personer med ätstörningsproblematik

Välkommen till eHealth Arenas seminarieserie Livsviktiga Samtal och det tionde seminariet i serien, som presenteras i samarbete med Progress Me.
 
Psykisk ohälsa är ett ökande problem i samhället samtidigt som det ofta inte finns tillräckligt med resurser inom vården. Det är även tydligt i vården för barn och ungdomar med ätstörningar. Väntetiden till BUP, Barn- och ungdomspsykiatrin, har tidigare kunnat vara upp till tio månader, något som BUP nu försökt att ändra genom en väntetid på max 14 dagar, vilket innebär en tuffare belastning för personalen.
 
Petronella Gustafsson, som själv har lidit av ätstörning, har med hjälp av psykologer och terapeuter tagit fram ett digitalt stöd för personer med ätstörningar. Petronella har en lång bakgrund inom entreprenörskap och kommer under seminariet att berätta om hur man kan göra en större impact och förändring i samhället genom digitalisering och kreativt tänkande.

Datum: 27 maj 2021
Tid: 14.00-15.30
Plats: digitalt möte, länk kommer att skickas till samtliga anmälda

Seminariet är kostnadsfritt. 

Registreringen till seminriet är nu stängd. Har du några frågor, vänligen kontakta Maria Eifrém, maria.eifrem@ehealtharena.se. Länken till mötet skickades ut via e-post till samtliga registrerade kl. 16.30 den 26 maj ("Länk – Livsviktiga Samtal: Digitala verktyg som stöd för personer med ätstörningsproblematik"). Har du registrerat dig till seminariet men inte fått länken skickad till dig? Vänligen kontrollera din e-post och spam/skräpkorg alt. kontakta maria.eifrem@ehealtharena.se.

Håll koll på när det händer

Prenumerera på våra utskick för att alltid hålla dig uppdaterad och inte missa någon av våra aktiviteter.