Livsviktiga Samtal: Att digitalisera eller digitaliseras

Välkommen till eHealth Arenas seminarieserie Livsviktiga Samtal och det tolfte seminariet i serien, med Katarina Gidlund, digitaliseringsforskare och professor vid Institutionen för informationssystem och -teknologi vid Mittuniversitetet, som inbjuden talare.  

Vi möter allt oftare svepande formuleringar om att välfärdens utmaningar kan lösas med ”digitalisering”, men vad är egentligen digitalisering, vem gör digitalisering och varför gör vi det? 

Med hjälp av olika studier kommer Katarina att lyfta viktiga frågor som många av oss tänker i det tysta när vi möts av visioner och förhoppningar om digitalisering, men inte alltid kan sätta ord på. Hon kommer även att presentera tankesätt, metoder och verktyg för att skapa bättre förutsättningar för fler att delta i att göra bättre digitalisering.

Datum: 29 september 2021
Tid: 14.00-15.30
Plats: digitalt möte, länk kommer att skickas till samtliga anmälda

Seminariet är kostnadsfritt.  

Registreringen till seminariet är nu stängd. Har du några frågor, vänligen kontakta Maria Eifrém, maria.eifrem@ehealtharena.se. Länken till mötet skickades ut via e-post till samtliga registrerade kl. 16.05 den 28 september (“Länk till Livsviktiga Samtal 29 september: Att digitalisera eller digitaliseras”). Har du registrerat dig till seminariet men inte fått länken skickad till dig? Vänligen kontrollera din e-post och spam/skräpkorg alt. kontakta maria.eifrem@ehealtharena.se.

Håll koll på när det händer

Prenumerera på våra utskick för att alltid hålla dig uppdaterad och inte missa någon av våra aktiviteter.