Livsviktiga Samtal – Digitala omsorgsbesök hos äldre med Digital Assisted Living

Välkommen till eHealth Arenas seminarieserie Livsviktiga Samtal och det åttonde seminariet i serien, som presenteras i samarbete med Atea

År 2008 kommer antalet personer över 80 år i Sverige vara 50% fler än idag, samtidigt som det väntas finnas mindre pengar i kassan för vård och omsorg. Det beror delvis på att den arbetsföra andelen av befolkningen krymper. 

Flera kommuner är intresserade av att komma igång med en digitaliserad helhetslösning för äldreomsorgen. Artificiell intelligens och kommunikationsplattformar optimerar stödet till de äldre och frigör tid för personalen. Färre timmar läggs på rutinuppgifter och transporter – och fler på de äldres välmående. 

Med hjälp av Digital Assisted Living (DAL) från Atea kan
– personalen planera och utföra digitala omsorgsbesök
– den äldre få stöd och påminnelser av en digital assistent tillgänglig dygnet runt

Lyssna på Patrik Nylander från Atea som under seminariet berättar mer om hur du kan vara med och utveckla framtidens omsorg. 

Datum: 24 mars 2021
Tid: 14.00-15.30
Plats: digitalt möte via Zoom, länk kommer att skickas till samtliga anmälda

Seminariet är kostnadsfritt. 

Registreringen till seminariet är nu stängd. Har du några frågor, vänligen kontakta Maria Eifrém, maria.eifrem@ehealtharena.se. Zoom-länken till mötet skickades ut via e-post till samtliga anmälda kl. 16.00 den 23 mars ("LÄNK – Livsviktiga Samtal: Digitala omsorgsbesök hos äldre med Digital Assisted Living (DAL)"). Har du registrerat dig till seminariet men inte fått länken skickad till dig? Vänligen kontrollera din e-post och spam/skräpkorg, alt. kontakta maria.eifrem@ehealtharena.se

Håll koll på när det händer

Prenumerera på våra utskick för att alltid hålla dig uppdaterad och inte missa någon av våra aktiviteter.