Lets Incubate and Celebrate MainSpec

Software documentation hell, help me!
Det var egentligen ur denna frustration som tankarna kring den innovativa molntjänsten Docstell tog sin form.  Skulle man inte kunna göra systemdokumentation lite enklare, roligare och mycket mer effektivt än vad det normalt sett är? Jodå, visst kan man det!
Efter 20 år i IT-branschen har jag sett en del lyckade men också misslyckade projekt. Många gånger beror spruckna tidsplaner och spräckt budget på alltför dåligt dokumentationsstöd.

Vägen från start 2017 har inte direkt varit spikrak, vilket den nog sällan är för några startup-bolag, men nu är tjänsten lanserad sedan i januari 2021. Livet som entreprenör bjuder verkligen på massor av utmaningar och man slits ibland mellan hopp och förtvivlan. Ineffektivitet och slöseri med resurser kan verkligen reta gallfeber på mig och det är nog därför som jag försöker resa mig efter de motgångar som dykt upp längs vägen.

Fredagen 28 maj, 2021
Klockan 14.00 – 15.00
Online, via Teams

Mer om föreläsaren/eventet

Mainspec är ett av alla våra framgångsrika företag som genomgått vår inkubatorsprocess. Det är nu dags för dem att gå vidare och vi hoppas att du vill vara med och fira detta med oss! Så häng på digitalt och ta del av Joakims framgångsrika händelser, misstag och erfarenheter från sin tillväxtresa, med tips och råd till andra som drömmer om att utvecklas sin egen idé.

Läs gärna igenom vår uppförandekod innan eventet >

Håll koll på när det händer

Prenumerera på våra utskick för att alltid hålla dig uppdaterad och inte missa någon av våra aktiviteter.