Let´s Incubate and Celebrate AIMO/Lifesymb

AIMO (tidigare Lifesymb) är ett av alla våra framgångsrika företag som genomgått vår inkubatorsprocess. Det är nu dags för dem att gå vidare och vi hoppas att du vill vara med och fira detta med oss. Vi bjuder på kaffe och tårta!

Du får lyssna till Danny Dressler, grundare till AIMO, som delar med sig av sina framgångsrika händelser, misstag och erfarenheter från sin tillväxtresa, med tips och råd till andra som drömmer om att utveckla sin egen idé. 

Torsdag 8 februari 2018
Klockan 14.00-15.00

Lokal Flundran, Kalmar Science Park 

Missa inte! Anmäl dig i formuläret nedan.

Om AIMO
AIMO är aktiva inom eHealth och InsurTech. Företaget har framgångsrikt utvecklat en egen scanningsteknik som i realtid analyserar och värderar mänsklig rörelse. Grunden i tekniken är 3D-kamerasensorer och artificiell intelligens som med hög precision levererar en individualiserad hälsoanalys med rekommendationer direkt till konsumenten. 

År 2015 var AIMO ett av tio utvalda startups som kvalificerade in till det prestigefyllda Born Global-programmet anordnat av Chalmers tekniska högskola. 2016 gick de igenom ett antal accelerationsprogram, inklusive Protechting Acceleration Programmet i Lissabon och Startupbootcamp InsurTech i London. 

Håll koll på när det händer

Prenumerera på våra utskick för att alltid hålla dig uppdaterad och inte missa någon av våra aktiviteter.