Konverteringsoptimering för ehandlare – vi analyserar varandras sajter nummer 2

I våra lättsamma och inspirerade lokaler på Varvsholmen sätter vi oss ned tillsammans och fokuserar på att hjälpa varandra med konverteringsoptimering genom att analysera varandras sajter och ge feedback.

Detta event är för företagen i e-handelsnätverket. Vill du vara med i nätverket, anmäl dig till detta event så blir du automatiskt med i nätverket och kan ta del av framtida aktiviteter via email-utskick. Är du redan med i nätverket, tipsa en kompis – ju fler vi blir desto roligare har vi!

Hur det går till
Anmälan stänger en vecka innan och glöm inte att skriva in vilken e-handelssida du vill få feedback på och om det är något specifikt du vill att andra ska fokusera på. Vi kommer skicka ut era siter i ett eget mail till de anmäla måndagen 3e april. Då har du tid att förbereda feedback på andra. Det går bra att vara med och ge feedback om du inte har en egen webbsida med kunskap du vill dela med dig av. Skriv då in ”ingen e-handel”.
Tillsammans delar vi med oss av kunskap och erfarenheter till varandra och skapar bättre förutsättningar för e-handeln i Kalmar län – tillsammans skapas vi e-handel i världsklass.
Efteråt för den som vill kan vi gemensamt äta lunch till självkostnadspris hos Jonas mat och event (en trappa ned). 

Torsdagen 6 april, 2023
Klockan 10.00 – 12.00

Om e-handelsnätverket
Det ska vara enkelt för dig som driver e-handel. Tillsammans med andra e-handlare delar vi med oss av kunskap och erfarenheter till varandra och skapar bättre förutsättningar för e-handeln i Kalmar län – tillsammans skapas vi e-handel i världsklass.
I över 15 år har e-handelsnätverket funnits, gå med du också och bidra till den kollektiva kunskapen om e-handel genom att dela och få kunskap och erfarenheter.
Det är kostnadsfritt att vara medlem och som medlem i e-handelsnätverket har du stora möjligheter att påverka vilka ämnen som ska tas upp.
Du kan läsa mer om e-handelsnätverket här.

                

Läs gärna igenom vår uppförandekod innan eventet >