Konsten att sälja – Säljsamtalet

Säljsamtalet – Föredrag 2 av 2 med Markus Mantere
För våra anslutna företag AssociateDigital Business eller Incubator erbjuds två föredrag med säljkonsult Markus Mantere som är säljnörd extraordinäre och Sveriges mest framgångsrika säljchef på 2010-talet. Markus var med på startup-resan med ApoEx som gick från 0 kr i omsättning till 1,7 miljarder på cirka tre år och blev Sveriges snabbast växande bolag tre år i rad.

Föredraget
Fokus på en av två dimensioner som får er att komma igång med säljet –  Säljsamtalet. Del 1 Säljprocessen 5 okt, vi rekommenderar att du anmäler dig till båda passen.

Teoretiskt pass på fyra timmar som ger förståelse för hur du som individ bedriver ett framgångsrikt säljarbete med strukturerad
kommunikation och smart metodik

Hur man beskriver, dokumenterar och följer upp en säljprocess, bl.a:
– Talmanus för mötesbokning och andra telefonsamtal
– Hur man bemästrar komplexa säljsamtal
– Invändningshantering
– Pitchar
– Hur man jobbar med Frågebatteri
– Säljmetodik
– SPIN

Fredag den 13 oktober
Klockan 13.00-17.00 

Lokal:Flundran, Varvsholmen, Kalmar Science Park 

För anslutna med möjlighet till fortsättning
Träffen är avgiftsfri och riktar sig till dig som är ansluten till Kalmar Science Park AssociateDigital Business eller Incubator. Vill du fördjupa dig inom sälj i ditt eget bolag finns möjlighet till en handledd fortsättning till en avgift.

Vill du veta mer om vad det innebär att ansluta ditt företag till Kalmar Science Park och hur det kan bidra till din utveckling? Hör av dig till oss så berättar vi mer.

Håll koll på när det händer

Prenumerera på våra utskick för att alltid hålla dig uppdaterad och inte missa någon av våra aktiviteter.