Konsten att sälja – Säljprocessen

Säljprocessen – Föredrag 1 av 2 med Markus Mantere
För våra anslutna företag AssociateDigital Business eller Incubator erbjuds två föredrag med säljkonsult Markus Mantere som är säljnörd extraordinäre och Sveriges mest framgångsrika säljchef på 2010-talet. Markus var med på startup-resan med ApoEx som gick från 0 kr i omsättning till 1,7 miljarder på cirka tre år och blev Sveriges snabbast växande bolag tre år i rad.

Föredraget
Fokus på en av två dimensioner som får er att komma igång med säljet –  Säljprocessen. Del 2 Säljsamtalet 13 okt, vi rekommenderar att du anmäler dig till båda passen.

Teoretiskt pass på fyra timmar som ger förståelse för vad försäljning är samt hur ert bolag strukturerar upp och beskriver ert försäljningsarbete.

Hur man beskriver, dokumenterar och följer upp en säljprocess, bl.a:
– CRM, best practice
– Nyckeltal
– Identifiera kundkategorier och andra intressenter
– Kundens inköpsorganisation och -process
– Kundens köpcykel
– Att gå på avslut, stänga affären
– Datadrivet sälj

Torsdag den 5 oktober
Klockan 13.00-17.00 

Lokal:Flundran, Varvsholmen, Kalmar Science Park 

För anslutna med möjlighet till fortsättning
Träffen är avgiftsfri och riktar sig till dig som är ansluten till Kalmar Science Park AssociateDigital Business eller Incubator. Vill du fördjupa dig inom sälj i ditt eget bolag finns möjlighet till en handledd fortsättning till en avgift.

Vill du veta mer om vad det innebär att ansluta ditt företag till Kalmar Science Park och hur det kan bidra till din utveckling? Hör av dig till oss så berättar vi mer.

Håll koll på när det händer

Prenumerera på våra utskick för att alltid hålla dig uppdaterad och inte missa någon av våra aktiviteter.