Digital utbildning – Konsten att jobba med försäljning

För företag anslutna till Kalmar Science Park Incubator!

Det finns dom som brinner för försäljning och sen finns det dom som tycker att det är det mest utmanande i sin verksamhet. Oavsett vilket så är försäljning och marknadsföring stommen i din verksamhet.
Vi belyser vikten av att arbeta systematiskt med försäljningsarbetet, diskuterar verktyg, möjligheter och utmaningar. Vi går igenom förhållningssätt, strukturer och strategier och vikten av att tänka utifrån och in och att få till den där wow-känslan hos kunderna!  

Onsdag den 29 april
Klockan 10.00-12.00 pass 1
Klockan 13.00-15.00  pass 2

Digitalt möte via TEAMS med anledning av omständigheter kring Covid19
 
Exempel på innehåll i kursen

  • Sälja eller sälja
  • Vilka behov ska vi lösa
  • Vad säljer du?
  • The elevator pitch
  • De fem fundamenten
  • Strategier

Vi kommer under utbildningen att ha gott om pauser för kaffe, toalettbesök och att sträcka på benen. Allt för att hålla koncentrationen uppe. Länk till mötet skickas från oss och för er som inte har TEAMS kan ni bara använda det vanliga webbgränssnittet. De individuella passen kommer även de att genomföras, enligt bokningsschemat, via TEAMS och där kommer möteslänken att distribueras via Priskonsulterna.

Möjlighet till individuell rådgivning
I samband med denna utbildning ges även möjlighet till  individuell rådgivning (2 timmar bokningsbart) hela dagen den 13/5 respektive hela dagen den 14/5 som bokas i följande Doodle: https://doodle.com/poll/ncu54bqyaztxbwbr

Om Jens Harrysson 
Grundare och ägare av konsultföretaget Påredigt i Karlskrona. F.d flygbolagschef med över 20 års erfarenhet av försäljning och marknadsföring. Jens har hela Europa som sitt arbetsfält, älskar mötet med männiksor och jobbar efter devisen att alltid göra allt "påredigt".

Inför eventet ber vi dig läsa igenom Kalmar Science Parks uppförandekod >

Håll koll på när det händer

Prenumerera på våra utskick för att alltid hålla dig uppdaterad och inte missa någon av våra aktiviteter.