Juridik för startups

För företag anslutna till Kalmar Science Park Incubator!

Juridiken är otvivelaktigt ett viktigt område för alla bolag, men kanske extra viktigt för företag som är nystartade. Med juridiken som redskap är vi övertygande om att du både undviker onödiga kostnader och skapar värdefulla affärer.

Tillsammans med RosholmDell Advokatbyrå har vi sammanställt en riktigt vass kurs om några av de ämnen som kan vara särskilt viktiga att hålla reda på i en nystartad verksamhet. Vi kallar den Juridik för startups helt enkelt.  

  • Grundläggande bolagsrättsliga frågor, praktiska case och exempel på avtal
  • Vikten av skriftliga överenskommelser med kunder, såsom tex licensavtal
  • Konfidentialitet, ex sekretessavtal
  • Arbetsrättsliga frågor, såsom anställningsavtal och konsultavtal 

Tisdag 19 mars
Klockan 9.00-12.00

Lokal Flundran, Kalmar Science Park

Har du frågor kontakta Kalle Blohm

Om RosholmDell Advokatbyrå
RosholmDell Advokatbyrå är en modern, nytänkande affärsjuridisk fullservicebyrå med omfattande erfarenhet av arbete med såväl svenska som internationella affärsjuridiska frågor. Byrån är den största i regionen med kontor i såväl Kalmar och Växjö, samt i Helsingborg. Byrån har i två år i rad blivit utsedda till Gasellföretag av Dagens Industri och flertalet av juristerna besitter, förutom allmän affärsjuridisk kunskap, specialkompetens inom till exempel avtalsrätt, transaktioner, arbetsrätt, bolagsrätt, IP- och IT rätt, järnväg- och kollektivtrafik, offentlig upphandling och processrätt.”

                      
 

Håll koll på när det händer

Prenumerera på våra utskick för att alltid hålla dig uppdaterad och inte missa någon av våra aktiviteter.