IT-pub med Softhouse & Milou

Varmt välkommen till oss på Milou och Softhouse för mingel, häng och för att höra om vad som pågår i vår värld. Hos oss träffar du bland andra, Gustav Hammarström på Softhouse och Johanna Soderling på Milou. Vi kommer att berätta kort om vad som står högst på vår agenda just nu, och vad vi ser som högsta prioritet för att vara relevanta för våra kunder. Välkommen från 17.00 med drop-in och mingel.
Adressen är Skeppsbrogatan 49 våning 7 i Kalmar. Det bjuds på förtäring och platserna är begränsade. Sista anmälningsdag är den 7e april kl 23.00.

This meetup is in Swedish.

Anmäl dig I formuläret nedan och om du har allergier, vänligen skriv in det i ”Särskilda behov/information till arrangören”.

Vid frågor hör av dig till henric.andreasson@kalmarsciencepark.se alternativt 0480 453427.

Tisdagen 12 april, 2022
Klockan 17.00 – 21.00

Om Softhouse
Softhouse är ett konsultbolag inom mjukvaruutveckling och digitalisering. Vi är nästan 300 specialister i Sverige med kontor på 8 orter. I Kalmar finns vi sedan 2021 och är 7 medarbetare, men siktar på att bli fler. Vi jobbar med allt från webbutveckling och apputveckling till utveckling av komplexa system.

Om Milou
Milou är en strategisk och kreativ byrå som utvecklar komplexa digitala lösningar och bygger starka varumärken. Vi är 25 medarbetare i Kalmar och Karlskrona som hjälper företag att uppnå sina mål. Våra leveranser bygger på insikter om avsändarens och mottagarens värderingar och behov där relationen mellan varumärke och målgrupp ska vara som en vänskaplig relation när den är som bäst. Närvarande. Överraskande. Och pålitlig.

Läs gärna igenom vår uppförandekod innan eventet >

Håll koll på när det händer

Prenumerera på våra utskick för att alltid hålla dig uppdaterad och inte missa någon av våra aktiviteter.