IT-pub med Easyfy

Detta evenemang är en del av digitala veckan och är öppen för alla. Läs mer om digitala veckan här.

Välkommen till IT-pub hos Easyfy. Här är det fokus på det sociala – att träffas, lära känna varandra, lära sig mer om varandras verksamheter och om vår värd som denna gång är Easyfy. Välkommen från 17.00 med drop-in första 30 min innan vi sätter igång. OBS! Anmälan krävs för att medverka vilket du gör nedan.

Vid frågor hör av dig till henric.andreasson@kalmarsciencepark.se alternativt +46724637597 

Onsdagen 16 november, 2022
Klockan 17.00 – 21.00
Easyfy, Bragegatan 1, Kalmar

Det bjuds på förtäring och platserna är begränsade. Om du har allergier, vänligen skriv in det i ”Särskilda behov till arrangören".

Om Easyfy
Easyfy har mer än 15 års erfarenhet av e-handel och har jobbat med både små och stora företag och med små företag som vuxit och blivit stora företag. Easyfy optimerar e-handeln och levererar en skräddarsydd plattform som bygger på lika delar psykologi och teknik. Allt från smarta tekniklösningar och pålitlig säkerhet till strategisk planering och avancerad sökmotoranalys. Dessutom kombinerar vi nyfikenhet med erfarenhet. Easyfy letar alltid efter nya wow-lösningar och morgondagens teknikupplevelser. Resultatet är smartare e-handel och köpupplevelser i världsklass.

Läs gärna igenom vår uppförandekod innan eventet >

Håll koll på när det händer

Prenumerera på våra utskick för att alltid hålla dig uppdaterad och inte missa någon av våra aktiviteter.