It-pub – Tillgänglighet en digital framtidsförsäkring

Välkommen på IT-pub hos Softhouse och Milou onsdagen 18 oktober med start klockan 17.00.

Hur säkerställer vi att en webbplats är tillgänglig för alla? Räcker det att följa lagkraven? Hur kan vi förbereda oss inför nya och uppdaterade lagar? Kiersti och Elin på Milou pratar om varför digital tillgänglighet är viktigt, hur det påverkar användarupplevelsen, och hur vi säkerställer kvalité och inkludering inom digitala tjänster och webb.

Detta event är för företagen inom tech-nätverket. Vill du vara med i nätverket, anmäl dig till detta event så blir du automatiskt med i nätverket och kan ta del av framtida aktiviteter via email-utskick. Är du redan med i tech-nätverket, tipsa en kompis – ju fler vi blir desto roligare har vi!
This event is in Swedish.

Under It-puben är det fokus på det sociala – att träffas, lära känna varandra, lära sig mer om varandras verksamheter, bolla utmaningar och om vår värd som denna gång är Softhouse och Milou. 

Vi startar kl 17 med mingel. Adressen är Skeppsbrogatan 49, våning 7, 392 31 Kalmar. Softhouse och Milou bjuder på mingelmat och dryck. Tänk på att platserna är begränsade och är du student väljer du det under ”Vem är du”. Sista anmälningsdag är den 15 oktober klockan 23.59, anmäl dig endast om du vet att du kan närvara. Får du förhinder så avanmäl dig i anmälningsbekräftelsen du fått.

Anmäl dig i formuläret nedan och om du har allergier, vänligen skriv in det i ”Särskilda behov/information till arrangören”.

Vid frågor hör av dig till henric.andreasson@kalmarsciencepark.se alternativt 010 – 357 06 18.

Onsdagen 18 oktober, 2023
Klockan 17.00 – 21.00

Om Softhouse
Softhouse, grundat i Malmö 1996, är ett svenskt konsultbolag som levererar ledande expertis inom mjukvaruutveckling och design för en hållbar framtid. Softhouse sysselsätter idag ca 300 medarbetare fördelat på tio kontor i Sverige och ett i Sarajevo. Bolaget stöttar också mjukvaruintensiva bolag på tillväxtresa med kapital och expertis inom mjukvara. I koncernen ingår fullservicebyrån Milou som är starka inom design och strategisk varumärkesutveckling. Läs mer om Softhouse här.

Om Milou
Milou är en strategisk och kreativ fullservicebyrå med lång erfarenhet av att utveckla digitala affärer och att bygga starka varumärken. Vi startade 2003 och har idag studios i Kalmar och Karlskrona. Vi är 21 anställda som jobbar med att leverera kommunikation, teknik, marknadsföring och digitala upplevelser. Vi tar vår vision Beautiful experiences på största allvar och den genomsyrar allt vi gör, vårt processarbete med research och analys, förslag på strategi, idé och koncept samt genomförande och utvärdering. Läs mer om Milou här.

                

Läs gärna igenom vår uppförandekod innan eventet >

Håll koll på när det händer

Prenumerera på våra utskick för att alltid hålla dig uppdaterad och inte missa någon av våra aktiviteter.