IT-pub hos Sinch

Välkommen på IT-pub hos Sinch!

Här är det fokus på det sociala – att träffas, lära känna varandra, lära sig mer om varandras verksamheter och om vår värd som denna gång är Sinch. 
Välkommen från 17.00 med drop-in och mingel. Adressen är Slöjdaregatan 1, 393 66 Kalmar. Det bjuds på förtäring och platserna är begränsade. Sista anmälningsdag är den 26:e augusti kl 23.00.

This event is in Swedish.

Anmäl dig i formuläret nedan och om du har allergier, vänligen skriv in det i ”Särskilda behov/information till arrangören”.

Vid frågor, hör av dig till henric.andreasson@kalmarsciencepark.se alternativt 0480 – 45 34 27.

Onsdagen 31 augusti, 2022
Klockan 17.00 – 21.00

Om Sinch
Sinch är ett teknikbolag. Bolaget erbjuder molnbaserade kommunikationstjänster som gör att kunderna kan integrera meddelande (SMS)-, röstapplikations- och mobildatatjänster i sin verksamhet. Kommunikationstjänster används för hantering av kritisk information hos exempelvis banker, flygbolag, aktörer inom sjukvården samt teknikbolag. Fler än 150 000 företag, därav flera av världens största företag och mobiloperatörer, använder Sinchs avancerade teknikplattform för att kommunicera med sina kunder. Bolaget grundades under 2008 och har kontor i flera delar av världen. Bland annat huvudkontor i Stockholm och Teknisk avdelning i Kalmar.

Läs gärna igenom vår uppförandekod innan eventet >

Keep yourself updated

Prenumerera på våra utskick för att alltid hålla dig uppdaterad och inte missa någon av våra aktiviteter.