It-pub hos Hatstore

Välkommen på it-pub hos Hatstore onsdagen 20 september med start klockan 17.00.

Under kvällen dyker vi ned i världen av global och modern e-handel. Vår plattform bygger på en composable commerce-arkitektur, vilket innebär att vi nyttjar en mängd olika applikationer och plattformar för att knyta ihop vår användarupplevelse. Vi kommer prata utveckling av e-handel i stort samt .NET, commercetools, Storyblok, MACH och mycket mer. 

Detta event är för företagen inom tech-nätverket. Vill du vara med i nätverket, anmäl dig till detta event så blir du automatiskt med i nätverket och kan ta del av framtida aktiviteter via epost-utskick. Är du redan med i tech-nätverket, tipsa en kompis – ju fler vi blir desto roligare har vi!

Vi startar klockan 17.00 med mingel. Adressen är Amerikavägen 10, 393 56, Kalmar. Hatstore bjuder på mingelmat och dryck. Tänk på att platserna är begränsade och är du student väljer du det under ”Vem är du”.

Sista anmälningsdag är den 13 september (en vecka innan) klockan 23.59, anmäl dig endast om du vet att du kan närvara. Får du förhinder så avanmäl dig i anmälningsbekräftelsen du fått.

Anmäl dig i formuläret nedan och om du har allergier, vänligen skriv in det i ”Särskilda behov/information till arrangören”.

Vid frågor hör av dig till henric.andreasson@kalmarsciencepark.se alternativt 010 – 357 06 18.

Onsdagen 20 september, 2023
Klockan 17.00 – 21.00

Om Hatstore
Hatstore grundades 2011 och är idag en av världens största återförsäljare av huvudbonader online. Vi finns i över 30 länder och har över 15 000 kepsar, mössor och hattar i lager. Läs mer om Hatstore här.

                

Läs gärna igenom vår uppförandekod innan eventet >