It-pub hos Consid

This event is in Swedish.
Välkommen på IT-pub hos Consid onsdagen den 30 augusti med start klockan 17.00.

Detta event är för företagen inom tech-nätverket. Vill du vara med i nätverket, anmäl dig till detta event så blir du automatiskt med i nätverket och kan ta del av framtida aktiviteter via epost-utskick. Är du redan med i tech-nätverket, tipsa en kompis – ju fler vi blir desto roligare har vi!

Under IT-puben är det fokus på det sociala – att träffas, lära känna varandra, lära sig mer om varandras verksamheter, bolla utmaningar och om vår värd som denna gång är Consid. Adressen är Storgatan 24, 393 32, Kalmar. Consid bjuder på mingelmat och dryck. 

Anmäl dig i formuläret nedan och om du har allergier, vänligen skriv in det i ”Särskilda behov/information till arrangören”.
Sista anmälningsdag är den 23/8 (en vecka innan) klockan 23.59. Tänk på att platserna är begränsade och är du student väljer du det under ”Vem är du”. Anmäl dig endast om du vet att du kan närvara. Får du förhinder ska du avanmäla dig i anmälningsbekräftelsen du fått.

Vid frågor hör av dig till henric.andreasson@kalmarsciencepark.se alternativt 010-357 06 18.

Onsdagen 30 augusti, 2023
Klockan 17.00 – 21.00

Om Consid
Consid är ett av Sveriges snabbast växande företag och erbjuder helhetslösningar inom IT, affärsutveckling och kommunikation. Vi har samlat landets främsta konsulter för att skapa långsiktigt och hållbart värde för våra kunder. Tillsammans tar vi fram innovativa lösningar som sätter människan i centrum. Från strategi till mål – från idé till verklighet.

Consid har fått en rad prestigefyllda utmärkelser genom åren. Vi har bland annat blivit utsedda till Sveriges bästa arbetsgivare två år i rad, Gasellföretag nio år i rad, Superföretag nio år i rad och Karriärföretag åtta år i rad.
Consid är en koncern som jobbar hårt för att kunna vara med och bidra även utanför det dagliga arbetet. Vi driver bland annat ett av Nordens ledande nätverk för kvinnor inom IT/tech, arrangerar i hållbarhetsyfte årligen ett hackaton i samarbete med andra organisationer och samarbetar kontinuerligt med välgörenhetsorganisationen War Child. 

Varmt välkomna till vår mötesplats i Kalmar! Läs mer om Consid här.

                

Läs gärna igenom vår uppförandekod innan eventet >

Håll koll på när det händer

Prenumerera på våra utskick för att alltid hålla dig uppdaterad och inte missa någon av våra aktiviteter.