IT-pub hos CGI

This event is in Swedish.

Välkommen på IT-pub och flipperkväll hos CGI.
Detta event är för företagen inom tech-nätverket. Vill du vara med i nätverket, anmäl dig till detta event så blir du automatiskt med i nätverket och kan ta del av framtida aktiviteter via email-utskick. Är du redan med i tech-nätverket, tipsa en kompis – ju fler vi blir desto roligare har vi!

Under IT-puben är det fokus på det sociala – att träffas, lära känna varandra, lära sig mer om varandras verksamheter, bolla utmaningar och om vår värd som denna gång är CGI. 

Vi startar kl 17.00 med mingel. Adressen är Kaggensgatan 42, 392 32 Kalmar, på andra våningen. CGI bjuder på mat och dryck och avser kora Kalmars första IT-mästare i flipperspel under kvällen. Tänk på att platserna är begränsade och är du student väljer du det nedan. Sista anmälningsdag är den 8/3 (en vecka innan) kl 23.59. Anmäl dig endast om du kan närvara. Får du förhinder ska du avanmäla dig i anmälningsbekräftelsen du fått.

Anmäl dig i formuläret nedan och om du har allergier, vänligen skriv in det i ”Särskilda behov/information till arrangören”.

Vid frågor hör av dig till henric.andreasson@kalmarsciencepark.se alternativt 0480-45 34 27.

Onsdagen 15 mars, 2023
Klockan 17.00 – 21.00

Om CGI
CGI är ett av världens största konsultföretag inom IT- och affärsverksamhet.

Vi arbetar inom 21 branscher och från över 400 platser runt om i världen, där vi levererar kompletta, skalbara och hållbara IT- och affärstjänster. I Kalmar arbetar ca 40 medarbetare med lokala, nationella och globala kunder. Välkommen till oss! Läs mer om CGI här >.

                

Läs gärna igenom vår uppförandekod innan eventet >

Håll koll på när det händer

Prenumerera på våra utskick för att alltid hålla dig uppdaterad och inte missa någon av våra aktiviteter.