IT-pub hos Blika Solutions

This event is in Swedish.
Välkommen på IT-pub hos Blika Solutions.
Detta event är för företagen inom tech-nätverket. Vill du vara med i nätverket, anmäl dig till detta event så blir du automatiskt med i nätverket och kan ta del av framtida aktiviteter via email-utskick. Är du redan med i tech-nätverket, tipsa en kompis – ju fler vi blir desto roligare har vi!

Under IT-puben är det fokus på det sociala – att träffas, lära känna varandra, lära sig mer om varandras verksamheter, bolla utmaningar och om vår värd som denna gång är Blika.

Vi startar kl 17.00 med mingel. Adressen är Slottsvägen 3D i Kalmar. Blika bjuder på mat och dryck inne och i trädgården vid slottsallén. Tänk på att platserna är begränsade och är du student ange det nedan. Sista anmälningsdag är den 14/5 (söndagen innan) kl 23.59. Anmäl dig endast om du kan närvara. Får du förhinder så avanmäl dig i anmälningsbekräftelsen du fått.

Anmäl dig i formuläret nedan och om du har allergier, vänligen skriv in det i ”Särskilda behov/information till arrangören”.

Vid frågor hör av dig till henric.andreasson@kalmarsciencepark.se alternativt 0480-45 34 27.

Onsdagen 17 maj, 2023
Klockan 17.00 – 21.00

Om Blika
Vi är ett produktutvecklingsbolag som levererar lösningar till många multinationella koncerner inom skatt och legal. Våra team i Kalmar och Oskarshamn är fokuserade på utveckling, ux och test. Vi bygger flera webbaserade verktyg (SaaS) för att göra det komplicerade enkelt för våra kunder. I en internationell, vänlig och spännande miljö. Läs mer om Blika här >.

                

Läs gärna igenom vår uppförandekod innan eventet >