IT-pub hos Atea

This event is in Swedish.

Välkommen på IT-pub hos Atea.
Detta event är för företagen inom tech-nätverket. Vill du vara med i nätverket, anmäl dig till detta event så blir du automatiskt med i nätverket och kan ta del av framtida aktiviteter via email-utskick. Är du redan med i tech-nätverket, tipsa en kompis – ju fler vi blir desto roligare har vi!

Under IT-puben är det fokus på det sociala – att träffas, lära känna varandra, lära sig mer om varandras verksamheter, bolla utmaningar och om vår värd som denna gång är Atea. 

Vi startar kl 17.00 med mingel. Adressen är Norra Vägen 40, 392 49 Kalmar. Atea bjuder på mingelmat och dryck. Tänk på att platserna är begränsade och är du student väljer du det nedan. Sista anmälningsdag är den 12/4 (en vecka innan) kl 23.59. Anmäl dig endast om du kan närvara. Får du förhinder ska du avanmäla dig i anmälningsbekräftelsen du fått.

Anmäl dig i formuläret nedan och om du har allergier, vänligen skriv in det i ”Särskilda behov/information till arrangören”.

Vid frågor hör av dig till henric.andreasson@kalmarsciencepark.se alternativt 0480-45 34 27.

Onsdagen 19 april, 2023
Klockan 17.00 – 21.00

Om Atea
Sverige är ett fantastiskt land med enorma möjligheter i en tid med stora utmaningar. Du som kund kan spela en viktig roll i att bygga Sverige med it tillsammans med oss på Atea.

Digitaliseringen är en viktig nyckel för att kunna möta framtidens behov såväl som för att hitta nya lösningar och bidra till konstant utveckling. Detta gör Atea på ett ansvarsfullt sätt tillsammans med IT-branschens vassaste hjärnor och största hjärtan; våra 2700 medarbetare. Drygt 1000 av dessa är konsulter som varje dag går till jobbet med uppdrag att driva utvecklingen i svenska verksamheter framåt. Att Atea är obundna innebär att vi samarbetar med världens främsta teknologipartners och erbjuder alla de senaste lösningarna, utefter vad som passar dig som kund bäst. Vi är stolta över vår position på marknaden mellan tillverkare och kund. Den gör att vi aktivt kan påverka IT-branschen i en positiv riktning. Det är ett ansvar vi tar på stort allvar och som genomsyrar allt vid gör.

Vårt mål är att vara en möjliggörare för dig som kund på din digitaliseringsresa. Med verksamhetsnytta i fokus vill vi vara din naturliga rådgivare och sparringpartner när vi går framtiden till mötes.   
Atea utses 2023 för andra året i rad till världens mest hållbara bolag inom IT services, enligt hållbarhetsmätningen Global 100 Index, som skapats av Corporate Knights.
Läs mer om Atea >.

                

Läs gärna igenom vår uppförandekod innan eventet >

Håll koll på när det händer

Prenumerera på våra utskick för att alltid hålla dig uppdaterad och inte missa någon av våra aktiviteter.