IT-nätverksträff – Är kontorets tid förbi? Plus och minus med nya arbetssätt efter pandemin

En aktivitet för IT- och AI-nätverken.
Att utvecklas och vara kreativ kräver också bra arbetsmiljö och social närvaro. Du som är utvecklare eller arbetar i IT-företag, hur kommer du och dina kollegor arbete framöver? Fast arbetsplats? Hemmakontor eller kanske sommarstugan? Var blir nästa arbetsplats – fysisk eller digital? Var möter du kollegorna och kunder? Hur vill du arbeta och hur kommer det vara på din arbetsplats för bästa arbetssätt för dig och din arbetsplats i stort? Inspireras och ta med dig nya idéer och träffa kompisar.

Anmäl dig till nästa IT-nätverksmöte, ett emeet med fokus på spännande ”arbetssätt efter pandemin och dess plus och minus”. Vi träffas online, lätt och ledigt för inspiration och för att lära känna och utbyta tankar med fler som arbetar som utvecklare och med IT i regionen.

Ta med dig sköna uppslag till arbetssätt, hem till dig och din organisation.

Torsdagen 30 september, 2021
Klockan 15.00 – 16.00

Mer om föreläsaren
Marthin Freij, Bontouch och Josephine Schapiro, Compare Karlstad

Vi börjar med inspiration och två olika perspektiv på arbetsplats från Marthin Freij, Bontouch och Josephine Schapiro, Compare i Karlstad om hur de ser på att de och deras medarbetare kommer arbeta efter pandemin. Därefter går vi ut i breakoutroom och söker efter roliga och spännande idéer om hur du vill ha din nästa generation av arbetssätt och arbetsmiljö. Och inte minst nätverka och lära känna andra personer som också arbetar inom IT. 

Läs gärna igenom vår uppförandekod innan eventet >

Håll koll på när det händer

Prenumerera på våra utskick för att alltid hålla dig uppdaterad och inte missa någon av våra aktiviteter.