It-nätverksträff – E-meet om eHälsa

Ehälsan är här, länge leve ehälsan. Ett e-meet om ehälsa. Ehälsotjänster finns redan hos oss för oss alla hela tiden, det är puls- och stegräknare i din mobil, smartwatch, 1177.se, nätdoktorer till kropps-sensormätningar. Samtidigt är ehälsan i sin start och intresset har aldrig varit så stort som nu, från människor, företag och organisationer att hitta och skapa nya ehälsotjänster, och kanske finns dessa vilande hos dig eller i ditt företag redan idag. Tänk om det ni gör i dag till andra branscher går att anpassa till ehälsobranschen. Häng med och prata ehälsa, lär dig nytt, hitta nya produkter eller bara stilla nyfikenheten en stund. Välj ett emeetrum och prata med andra från företag i regionen om förslagsvis något av följande frågor, eller någon annan fråga inom ehälsa du vill prata om,

Torsdagen 3 juni, 2021
Klockan 14.45 – 16.00

Exempel på frågor

  • Vad kan vi göra för att öka intresset i ditt och andras företag kring ehälsa, vilka möjligheter har ni att utveckla ehälsotjänster, du kanske till och med har egna idéer till ehälsotjänster? Inget är för högt eller lågt.
  • Hur använder ni teknik t ex IoT eller VR-lösningar inom ehälsan? Har du något exempel du vill prata om eller vill få input på från andra med samma intresse och kanske hitta lösningar på din utmaning/fundering?.
  • Hur säkerställer vi att en tjänst blir användbar och enkel att använda för slutanvändaren t e x en gammal person. Hur arbetar du? Gör ni tester? Eller har du idéer på hur man kan jobba?
  • I ditt företag, vad har ni på G? Har ni tjänster/produkter som är eller ska utvecklas inom ehälsa. Prata och lyssna om funderingar eller utmaningar ni har kring dessa t ex tekniskt, organisatoriskt e t c
  • Digitala hälsotvillingar? Har du arbetet med det och vad är dina erfarenheter. Dela med andra deltagare.

Läs gärna igenom vår uppförandekod innan eventet >